i dont won't to be .

jävla skit -.-´

pleas wake my up.

Vi välkomnar hösten med storhalsduk och mössa! :)


fick ljusa upp bilden för att den blev helmörk, så det blev jätte dålig kvalite, men ändå :P

Jag känner mig ganska patetisk idag. Men du är inte bara min. så är det bara :)!

Är jätte förkyld fortfarande men livet fortsätter. Idag är det skola till 4 precis som vanligt, har bara en bra lektion idag och det är fotografisk bild i eftermiddag. De andra får man är bara stå ut med. Har engelska och danska så det är nog inte så jätte jobbigt.
Efter skolan hämta Philip mig så ska vi åka och kolla på en soffa och sen åka och kolla på amandas födelsedags present, vet inte om jag köper den idag eller på fredag, men är nästan 100 på att hon kommer bli jätte glad :D! Haha(a)

Hon fyller år på lördag förresten så då får ni (som läser xD! ) säga grattis till henne !!

Nu ska jag skriva skit som vanligt, för jag tycket det är asjobbigt att jag och min tvillingbror knappt pratar med varandra längre :( i förrgår började han på sin nya skolan och jag fick veta det igår. Att han bytat då asså… det suger! Vet inte hur länge han vetat om det, men ganska så självklart längre än mig… HAPPY FACE! Nej.

Funderar starkt på att gå hem nu, men vet inte. Har inte lektion förräns 20 i ett så varför sitta här och vänta ut tiden? Då kan jag lika bra göra det hemma och kolla på den senaste greys i stället så att man är lite insatt ikväll när den nya säsongen börjar :D!!! (a)
Men ja, ganska ointressant att läsa om, men ja xp..

Puss.


flightless bird .

märker att jag inte skriver om något som är alls intressant egentlige :P haha! men ja, jag fortsätter ändå, det lär ju uppskattas att kunna läsa om " ungdommen" i framtden :P HAHA! något som inte är utkladdat på ett papper som knappt går att läsa längre :P

Men ja.. igår var frästen en skitjobbigt dag.. iaf i skolan, klumpig som man är trillade jag TVÅ gånger i trappan, första gången på morgonen inför skolans bästa lärare ( och snällaste! ) och hans lärarkandidat eller något.. pinsamt, men han hjälpte mig och tog min väska och fråga hr det gick och sånt, Skit gulligt och skit snällt! hehe :) andra gången var mindre gullig och mindre snäll för då trilla jag bara inför Amanda och vad gjorde hon då? börja garva som fan ! ja nej men tack :P haha! fast jag skrattade ierförsig själv, men ändå!
Hade typ inga lektioner och sånt men var ju somvanligt tvungen att sitta på kver på skolan och sen åkte jag hem till mitt hjärta :)! super gullig var han för när jag kom dit hade han gjort min favorätt och tänt ljus och gjort allt jätte mysigt!

sen handla vi lite gottgott till filmen vi skulle se och sen tog hjärtat fram surbe ( vet inte hur det stavas men glass utan laktos ) som han hade lagt i en mugg och format efter den och så :) helsött !! behövde verkligen muntras upp :) tack!


nu ska jag kolla på det nya avsnittet av gossip girl ... nörd (a)
puss

im in love whit my on sis .

Internet är något av det jobbigaste som finns! Speciellt på skolan, efter som att nästintill Alla arbeten vi gör på skolan kräver Internet. Antingen till att hämta uppgiften eller till fakta osv. Men nej, de har ett så segt Internet att man inte ens kommer in på sin första sida? Och hur ska vi då komma någon vart?! Jo genom att jobba hemma, så när man suttit i skolan mellan 9-4 och inte gjort ett skit mer än suttit på en halvtimmes teori och lyssnat ska vi hem och plugga! För vi får ju inte lämna skolan om vi inte loggar ut?! Och detta suger verkligen röv! Och jag vill byta skola för att få något gjort och jag vill veta vad fan jag vill bli så at man kan ha någon inriktigt och ha mer än 2 roliga lektioner i veckan? Detta suger och jag vill bara ta studenten eller något mög.

 

Hahaha, ansiktmask i går! så jävla kul x'DD! det är sån kärm som ni kankse ser xD!!!


shopaholic, nejdå (a)

sålde min mobil ju, och titta nu, någon har råd att shoppa lite mer :D

Ny mössa :D

ny tröja och en jävligt skööön STOR halsduk :D!!! finns inget bätte!

Stor stoor halsduk och någon har röd piercing nu :D

it is'nt getting any better .

Ohh ja jag är lycklig ja jag är lycklig tralalalal... det finns väl någon låt som går så? fast den passa inte riktigt in just nu. har fått skaffa min nya bästisar :o! förlåt amanda!  
( lite synd att jag måste köpa min små bästisar bara :( )
här har ni dem! är de inte söta?! jag döör.

hostan har blivit värre, det så sjukt ONT nu :( pina! jag lovar, näsan är helt sårig på både in och utsida, sorry för imformationen, men ändå! smärta :(
igår fick jag känna lite lycka iaf :) var med Philip i stan, sålde min mobil och har nu en ny väska nya vantar och världens skönaste skor(!)

väskan är väldigt röd, inte rosa! ingen rättvis bild, men det är inte det lättast att ta, men ja. i think you'll survive :)
Nu ska jag krypa ner under täket igen. ska plugga och sen kolla någon serie och ligge nerbeddad och tycka synd om mig själv. :)

pousss och amanda hoppas din fördelsefestsaksläktgrej blir trevlig :)!

is that alright .

Jag vill bara skrika i sönder.. fan, jag måste verkligen göra något åt detta, detta suger och jag Hatar det verkligen innerligt!
Hatar smärtan och allt den drar med sig, jag hatar att jag vet att jag har varit jätte otrevlig vissa dagar, men fan. Jag kan inte hjälpa det. men jag ska göra något åt det, i alla fall försöka. Det löser sig kanske, Kanske.
Arrrh vad jag bara vill vara. Jag vill bara ligga ner på någon riktigt tråkig plats och bara vara. Jag vill slippa det.
Det är så det är. Men man kan inte leva med det.

 


how did you do it .

är superduper mega förkyld! det suger röv. näsan är asteppt och halsen har paiiinpina. men ja.
sitter hemma hos amanda, funderar kring Fridas jätte snälla erbjudade om dansen :) ska dansa lite med amanda när hon ätit, sen ska jag se om jag kan fixa några saker till sen så ska jag bestämma mig :)
har varit med Philip på mediamark precis typ och köpt hemtelefon till honom och titat lite snabbt, ohhh jag vill ha systemkamera :o och ohhhh jag vill ha den fönen som samtidigt lockar håret eller vad man säger :P heh! fan vad jag är Hagalen!
lite på tal om det, Jag ska sälja min HTC dimond nu för ca 1000 kronor, vet att det inte är så jätte många som läser min blogg, men om ni gör det och är sugen, släng in en kommentar eller kontakta mig på [email protected] :D



pouss

walking dead.

är stolt över mig själv :)!
vi gick 1.2 mil med skolan idag, och trots att jag mådde skit i morse, är verkligen jätte förkyld så gick jag upp och åkte till skolan och gick den jävla rundan. upp i höga bakar och det regna.. haha men skötn var det :D! jag har ju märkt att man kommer ingen stans om man skiter i det :)


Helgen var fresten bra, umgicks en massa med de trevliga :D men är glad att jag inte bara umgicks med staffanstorpar och svedala bor hela tiden, no offense, men det var verkligen kul att lära känna massa nytt folk :)
på fredan när vi kom dit gjorde vi inte så jättemycket, åt och såhöär, fixa rummen (vilket var ett stort rum med någon sorts bänk sak i som man la ut madrasser och där sov vi xD) tryckte i hop mig med Hannah, bink, lizzete, joacim och B :D! sjuktmys :)!
dagen efter kom sven och lärde oss säga fuck you sven och en massa annat trevlig sen på kvällen hade vi världens mysigaste mässa under bar himmel :'D! alla hade gjort vars en söt liten lykta som vi gick med i genom en liten skog och något fältgrejs sen satte vi oss på en fotbollsplan brevid en hage eller något så där fanns Ingen annan belyssning utom våra ljus och himmeln var stjärnklar :D ohh dö så mysigt:D! dock jävligt kallt, men äh :)


vad tycks om min nya designe? :)

pouus

The drug.

Haha sjuk roligt skratt! höll på at dö när jag såg det! börja kolla på ca 2 min xD han ligger på en spikmatta ett tag och reser sig upp..

så jävla härligt skratt!


Men ja, Ikväll ska jag på läger så täkte skriva av mig lite innan, får nog ta med mig datorn och skriva av mig på word så länge jg är där, för det Lär behövas.

Men dagen idag har varit okej, lite surt att åka till skolan till nio och sluta tio över elva. men gjorde min danska så den blev klar och inskickad :) sen gjorde jag inte så mycket annat än satt på engelskan och lyssnade på henne... kärring.
mår lite sisådär idag dock, har inte känt mig såhär nertryckt, illa till mods, kränkt och underskattad på väldigt länge, flera år faktiskt. Inte heller ensam på ett sätt. Det är inte pågrund av enbart en människa, det är flera. de vet vilka det är så ingen behöver undra är det jag?! det är lugnt<3! det är inte ni :)
Men jag tror jag har börjat att förstå en sak, vi var din värld och vi tog den i från dig och nu försöker du hämnas genom att ta allt i från mig? du lyckas inte. du må få mig att mådåligt, och Grattis till dig om det är dit mål, men du lyckas aldrig krossa mig, du kommer aldrig lyckas få mig att må så dåligt som jag vet att du gör. Jag står för vad jag säger, Lögnare och utnyttjare har ingen plats i mitt liv. Deal with it

Det var väl det.

Kommer bli en jobbig helg, har inte helmycket pengar på mobilen så jag kan inte ringa amanda spec mycket om det är något och Philip är i Danmark och det suger. det är dyrt att prata med honom då :(
Men har B och Kiwi, tur, eller hur :)

Ha en bra helg ni som läser :) (om ni är värda en bra helg då dock)
Pouss !

im youre biggest fan.

Okej, detta är så jävla irriterande.

 

Hur orkar vissa människor vara Tofflor? Jag menar om man är tillsammans med någon och gör Allt den personen vill, säger och gör.

Jag förstår att man vill vara den man älskar till lags, men hallå?! Ska man sluta ha vänner bara för att man fått flick/pojkvän?
Som ett exempel, en kille/tjej som du känt ganska länge och har hela tiden haft bra kontakt med, men när denna personen sen får flick/pojkvän så slutar han/hon att hälsa på dig? När flick/pojkvännen inte är där så går det bra att prata vara social och vara precis som vanligt, men sen när flick/pojkvännen kommer eller är i närheten så sätter man sig vid ett annat bord även om där är plats vid ditt, han/hon tittar inte på dig, säger inte hej och undviker dig helt? Hur pallar man med det?


im youre biggest fan.

Okej, detta är så jävla irriterande.

 

Hur orkar vissa människor vara Tofflor? Jag menar om man är tillsammans med någon och gör Allt den personen vill, säger och gör.

Jag förstår att man vill vara den man älskar till lags, men hallå?! Ska man sluta ha vänner bara för att man fått flick/pojkvän?
Som ett exempel, en kille/tjej som du känt ganska länge och har hela tiden haft bra kontakt med, men när denna personen sen får flick/pojkvän så slutar han/hon att hälsa på dig? När flick/pojkvännen inte är där så går det bra att prata vara social och vara precis som vanligt, men sen när flick/pojkvännen kommer eller är i närheten så sätter man sig vid ett annat bord även om där är plats vid ditt, han/hon tittar inte på dig, säger inte hej och undviker dig helt? Hur pallar man med det?

 

Hinner inte skriva mer nu. men ja, om ni vet varför vissa gör så, skriv :)!


everyting has its way.

just nu sitter jag i min säng förförsta gången sen i går vid 8. fick huvudvärk vid två i går som gick över till migrän vid tre. La mig vid fyra vakna med migrän vid 6 tog ibumetin, somnade till 8 hade fotfarande migrän låg i mit varma mörka rum till tio, då reste jag mig ordentligt för först gången sen jag la mig vid 4. Hade fortfarande migrän, men behövde få lite luft så jag gick med pappa ut med hunden. Hemma igen tog jag två ibumeting ofh kunde självklart inte sova, pga migränen och att jag sovit redan. Somnade vid 2 Med kraftig huvudvärk, men migränen hade iallafall släppt, och vad tror ni jag vaknar med klockan nio när klockan ringde? Jo migrän. och mensverk dock. men ja..
Har sovit tills nu och ÄNTLIGEN börjar det kännas som att jag kommer överleva detta :p..

Gårdagen innan två var helt okej :) Skolfoto vid kvart över tolv, sjut bra fotograf, men blev inte helöjd med bilderna, men det är som det brukar. Tog ingen Outfit bild, men hade en grå tunika med svart baslinne, amandas rosa små sötingar till skor och min sjal :)

Maha :D

Hejhej, amanda emelie och frida heter vi, och vi är från SVERIGE, synd det?
mehe :')


Nu ska jag kolla på Gossip girl och Oth för de började i amerika igår så Jaa :D! hehe,
hoppas ni har en bra dag, och Amanda, <3

everyone owns a gun inside

Sitter ho sPhilip i Svarte och väntar på att han ska sluta jobba :) Vet att det går ett tag mellan uppdateringarna i mellanåt, men det får så vara :P

Mår lite bättre idag än vad jag gjort de andra dagarna denna veckan, försöker att inte tänka förmycket på allt. och det verkar funkat. men jag visste redan innan att jag skulle må skit i början men att det skulle gå över efter ettt tag och jag vet att det är så, men just nu måste jga bara förtränga känslan..
Har klippt mig idag frästen:D! är super nöjd

så såg det ut innan, jag kommer självklart sakna att ha långt hår, men man måste ju prova på något nytt :D!
Och det växer ju ut igen :)

ingen jätte bra bild men ändå :) det kommer nog någon bättre någon dag snart :)
Är skitnöjd och trivs asbra i det redan :D

Tack Amanda för att du följde med :)<3!

Nu ska jag äta något litet, har ju glömt äta frukost :P så får väll göra det!

Livet leker :)
pouss


you'll better run.

Ni behöver inte läsa egentligen, vill bara ha det. ha detta som ett "minne" att gå tillbaka till.

En lögn.
Det händer ofta att man mister sin mamma eller pappa till döden, det händer inte lika ofta att man mister någon av dem i svek och lögn.
Detta hände tyvärr mig och min familj.

Det var en tid när mina föräldrar bråkade väldigt ofta och min mamma var inte hemma så ofta på helgerna utan var ute och dansade med sina så kallade vänner.. Det slutade med att mina föräldrar bestämde sig för att skiljas. Jag var 11 år och förstod inte alt som hade hänt.
Min mamma flyttade till Trelleborg och jag bodde hos henne varannan vecka. Det funkade bra ett tag och det var till och med så att min pappa kunde vara där ibland. Men efter ett tag fick vi reda på att min mamma hade träffat någon annan. De hade tydligen varit tillsamans ett bra tag innan mina föräldrar skiljdes.

Ett svek.
Min mamma ljög för mig, mina syskon och våran pappa och där var det inte ens slut. Min mamma flyttade till Svedala till sin nye.
Jag förstod inte att de min mamma hade gjort var hemskt så jag förlät henne och allt var enlige henne som vanligt.
Det har nu gått 3 år sedan detta hände men inget har förändrats åt det positiva utan allt till det negativa. Mina föräldrar kan inte finna sig i samma rum och de kan inte ens prata i telefon.

Min mamma bryr dig inte om oss barn längre. Hennes egna barn. Det är mest när man tänker på det här man behöver er som lyssnar. Ens vänner som lyssnar, trösta och finns alltid där. Det är mycket det som får en att vilja fortsätta leva.

Jag är ett stor fann av min Pappa som klarat av att ta hand om oss 4 barn helt utan hjälp av någon eller något. Han är stark och som en förälder ska göra sätter han oss framför allt och alla. Han är en person man ser upp till!
Varför kan inte alla vara så?

Skrivet av: Emelie Ohlsson 7/11 2006 klockan 23.30

 

Detta skrev jag när jag var 14 år.. minns fortfarande hur sjukt sårad jag var! Har bara skrivet texten rakt av ett papper har inte ändrat något förutom vissa stavningar.
Nu är det som det är. det är tur att alla växer upp någon gång, för det får en att inse saker man kanske inte sett förut.
Min mamma behandlar ingen med respekt. Och nu är hon som luft för mig.
Det har hänt väldigt mycket på 3 år till, till en början har jag ingen som helst kontakt med min mamma idag. jag har tillochmed slutat att hälsa på henne. Men det jämnar ut sig med att hon inte ens känner igen mig. hon skiter totalt i mig och om någon dag får jag veta om hon ens vill försöka "återförenas" med mig. inte för att jag vill det med henne, men det vore ändå skönt att veta.
Jag sa iallafall upp kontakten med min mamma för 2 år sen, efter att jag blivit misshandlad och hon sket i det.
När jag sen förklarade för henne så ljög hon mig rakt upp i huvet.
EN fråga bara, är jag inte värd mer?! varför ljuger ni för?!!! :'( vet att jag är värd bättre men vafan :''''/

aja slut på min deppskitimojs.

internet är även fucked här hemma :/
pouss.


Skyll aldrig på mig eller någon annan.!

Fattar inte hur en människa kan vara ”jätta glad och värsta skit bra vän” med en människa med inta ta kontakt med den förrens man mist en annan vän?! Inte bara en vän utan flera?! Tycker så sjukt synd om de som blir utnyttjade, så jag hoppas för deras skull att ni inser det och säger ifrån, för det är inte rätt, det är så fel det kan bli. Ingen äkta vän behandlar sina vänner så.

Innan var du den som brydde dig om alla, vad är du nu?

 

 

 

Har samhäll. Alla älskar åke, jag tycket han är skitjobbig :( men men får väl lyssna lite :) puss


D


Lockade håret med Plattång igår (Y)! det höll sig inte mycket, men tycker det blev assnyggt idag :)!

Har min "Gamla" kofta, köpte den i Januari :P mys:D med ett grått långt linne och strupebyxor :D

Och detta med de absolut skönaste skorna jag någonsin ägt (Y)

Sitter i skolan, ska läsa på kt, har typ 20 sidor tills i eftermiddag. goo mig efter som att jag inte börjat än :(
Men får väl göra det, uppdaterar sen

Livet leker (:

pouus

hey now where did it go .

Okej, att ljuga är inte okej, vita lögner funkar i vissa lägen. men Varför för dem du älskar?

!!!!

MAN BORDE FAN VARA RÄDD OM DET LILLA MAN HAR! 

kul att känna sig älskad?

kul att du underskattar oss. kul att du pratar med oss. 
vad fan är det med folk? vi gör så jälva gott vi kan och vad gör ni?!?!!!! Tack så mycket!

fick min mobil igår :')

vaknade klockan två i natt och sprang runder och trodde klockan var 6... tills jag såg klockan ordentlige sen skrek jag till Philip att flytta sig från min del av sängen så jag kunde lägga mig igen.. :P

Dagen idag har verkligen bara varit Skitdålig rent ut sakt. efter att jag såg min mamma vid ica och hon total dissa mig så gick allt åt helvete. innan det var det iaf okej. Men allt klydda inget blev som det skulle, inget funka och jag fick rejäl damp :'/ förlåt igen. Och sen vafan, tror ni inte det börjar regna när vi ska hem?! JÄVLA SKIT!! då brast jag. orkar inte berätta allt som hänt som varit skit, det har bara varit en Skitdag men som vanlig och som tur var hade jag Amanda, som med hade en skitdag.
det är nog ganska bra att vi fick det samtidigt för då fick vi damp tillsammans.


Du gör mitt liv bättre, du vet vem du är.
Jag är inte såhär stark (som man får säga om sig själv ibland) utan dig.
Du är bäst.

och en sak till, när ni har allt? SLUTA KLAGA! :'/

Nu åskar det en MASSA så jag ska krypa in under mitt täcke och försvinna tills i morgon. night.

efter allt som hänt .

Godkvällers!
är svinet trött och vill enbart sova! men neej! Emelie håller på att tvätta och det är inte torrt än.. ska ut om en halvtimme så tidsfördriv att skriva lite här :)
dagen har inte varit såå aktiiv. kom till skolan 20 i 11 och hade Samhäll sen hade jag en massa lektioner kändes det som och kom hem halv 5. skulle städa rummet direkt då, men attans vad jag mådde dåligt, så det blev att jag la mig med en kall ansiktsmask för att lindra huvudvärken och som + få en lite finare hy :) det hjälpte för stunden så jag sov till halv 7 sen skulle jag börja tvätta:( efter det har jag enbart tvättat och tittat lite på Veronica Mars, det är ingen skitbra serie egentligen men har man väl börjat titta så fastnar man och jag älskar den iaf :P
Philip har fått hem avin på telefonen så den finfinfinfinfina sak ska hämtas i morgon :D!
så i morgon är det skola som gäller sen ska jag träffa hjärtat mitt :)

hoppas alla sover gott :)
Night

damdidadi dum

Haha skev ju innan att vi blev filmade, och när vi satt på 400 kom tobbe och undrade om vi ville vara statister i en reklamfilm för skolan :P samma men denna gången skulle vi sitta och fika, så Tobbe BJÖÖÖÖÖD på fika :) gutt :)! haha,!
aja, ska snart ha körkortsteori.
pouss!

ture or false?

Hejhej :)

Pratade med Philip för en liten stund sen och han hade kollat var min mobil var just nu, (man kan kolla var ens post är på någon hemsida :P) Och när han kollade var den på Ica kvantum i Ystad vilket tyder på att jag nog får min mobil i morgon :D! Yeeey :D!

 

Sitter på idrotten nyss, blev 2 min sen men läraren kom efter oss så det var lugnt . Jag Amanda och Frida blev tillfrågade om vi ville bli filmade av en man som stod på skolgården, vi bara, Errhm, så frågade han då om vi gick på skolan och såhär vi bara, Ja. Men vad ska du filma till? Så var det en video till skolansnågotnågot. Sen fråga han igen om han fick så gjorde vi det. gick typ från ett ställe till ett annat och pratade om en väska jag VILL köpa såå gärna :P så snart kommer man kanske upp på skolan hemsida :P haha!

 

Dagen idag ser inte rolig ut alls:( efter skolan ska jag hem, städa mitt rum och sen klockan 7 ska jag tvätta:(!!!! Dryyyygt!

dagens låt :)


RSS 2.0