russian roulette is not the same without a gun .

Jag vet att jag brukar komma av mig när jag pluggar, men detta är fan sjukt :P jag kan verkligen inte koncentrera mig på det jag ska göra! Skit jobbigt ju!

Har detta samhälls provet, ett arbete i fotografisbild, prov i psykologi och ett historie arbete klart sen jivlar är jag färdig :D och allt detta ska vara inne denna veckan -.-’

Lagom drygt så jag undrar vad vi ska göra nästa vecka :P

Nej nu måste jag fortsätta plugga.. men allt annat är så himla intressant x)

 

Nej, hej då :)

 

Frästen kolla vilken söt brorson jag har! Världens sötaste! och världens sötaste texas! :D


time .

FU!

blabla.. idag har jag spenderat åt att Plugga plugga plugga städa plugga plugga och ändå är jag inte klar? när för jag är tillräckligt korkad för att inte kunna förklara imperialismen och det betyder att jag fastnat och inte ens har kommit till nationalism och jag tänker inte sitta ännu en ledig dag och plugga så woops, ett ickefärdigt arbete skickas in i morgon?  för ofta man som lärare ska ha in ett arbete på fredagen och på söndagen får du ett nytt lika stort arbete! konstigt man blir irriterad på pisslärare, vilket hon inte är för hon är sjukt snäll och duktig men hon är NY vilket gör att hon inte vet hur det ska göras.. fast än vi bara har en termin per kurs betyder inte det att man bombar med saker HELA TIDEN! Give me a break!
blablabla vad onödigt (:
Puss.

Tomorrow is another day

Grattis på Födelsedagen mitt hjärta <3

RSS 2.0