i will never forgett .

woow vad aktiv man kan vara här inne då :P
Har inget kul att skriva så lägger upp 3 låtar som går runt här hemma för fulla muggar just nu (Y) hittade två av dem via Martinas blogg, riktigt bra! lyssna och njut people :D
av någon anlednignar funkar det inte att lägga upp videos från youtube.. så länkar iställt :)

Broken arrow - Pixie lott

Closer to the edge - 30 seconds to mars

Fuckin perfect - P!nk


i'm here .

Okej, helt ärligt nu, vad ska man göra med sitt liv? Jag var och träffade min bror häromdagen och vi kom till att prata om min student.. så frågade han mig en enkel fråga som; Vad ska du göra sen då?

Enkel är den kanske inte för jag vet att det är MÅNGA som har samma problem, men det är 150 dagar kvar sen är allt över, stressen över skolan släpper men stressen om vad som händer sen kommer antagligen bara bli större än vad den redan är..
Jag vill inte bli något kassabiträde någonstans och fastna där, har absolut inget emot de som jobbar som det, men jag är rädd att bli för bekväm eller hur man ska säga. Jag vill göra något, göra något för andra, hjälpa folk kanske. Jag vet inte, känns inte som att jag har intresse för något speciellt längre och det gör ju bara saken värre egentligen.

Gjorde några tester där man kollar vilka yrken som passar en och på det ena testet fick jag florist? För att jag är kreativ osv. men på den andra fick jag något helt annat som jag inte minns just nu. ett annat jobb som kom upp var iaf socialarbetare eller något i den stilen och visst det kan ju vara något, men hur vet man?

Och nu sitter jag och skriver på helt fel sak :P jag har ett arbete som ska in, blev bara fast i vad som händer sen..

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete om rasismens historia.. faktiskt intressant att läsa om, för en gångs skull :)
puss.


RSS 2.0