In our small way .

fan vad jag aldrig uppdaterar egentligen. men ja..
var och såg på This is it igår och jäääääääääävlar vad det var sinnes! och jag var inte om dansarna i början bara var under världspremiären, men det var i allafall sjukt coolt! när ridoerna drogs upp startades en av Mj's låtar och en massa dansare bara började äga scenen! så jävla coolt! berörande<3

i morgon ska jag egentigen till min mamma, men jag känner inte att jag "vill" dit, för jävlar vad allt ska gå fort fram? så nej.. det blir inte att jag går dit, får nog slänga iväg ett sms eller något och säga till i morgon. men dit ska jag iaf inte. det är en sak som är säker. men (inte för att jag lyssnar när min pappa pratar i telefon) det lät som att pappa sa att jag bangade att träffa henne :/ vet inte säkert, men det lät så och fan vad kul så fall..
jaja, uppdaterar full onödiga saker som vanligt men vad annars :)
ska lägga mig är skittrött.
pouss

ps. varför ör vissa människor så uppmärksamhets krävende att de allatid får min uppmärksamhet? ds.

why cant it just be easy .

Hejhopp :)
idag känns som en bra dag, vet inte varför. men hoppas den blir bra med :) Höslovet älskaaaaaaas något enormt odh allt är tipptopp förutom min navel, den gör ont:( men ja :)

Igår var pappa supergullig, alla tycker nog inte det var något märkvärdigt men jag tyckte, vi skulle äta makaroner och köttbullar.. för min del makaronere med ketchup, men när vi satte oss och åt så bad pappa mig att smaka en köttbulle, men det ville jag inte för han vet om attjag tycker det är rikktigt äckligt, så sa han bara, men det är en annan sort, en dyrare, (vår ekonomi är inte den bästa..) så jag frågade varför han köpt Dyrare köttbullar helt plötsligt så sa han bara, för din skull för att se om du tyckte bättre om dessa.
Hur gulligt var inte det? sen att jag inte gilla dem var en annan femma, men han försökte verkligen :D!

juste, helgen var bra, när de små körerna åkt hem blev det asmys :) men fattig som man är blev det ingen tokio hotel konsert för min del :(.

det var väl vad jag vile skirva i mitt sjukt onödiga inlägg :D!
ska ut med hunden nu, sen blir det nog stan för att kolla lite julklappar :)
pouss :D

wooooho 150 xD

detta är mitt 150onde inlägg xD LOL!!
ursäkta bilden, men fan vad den är härliig xD

bästa vän, förlåt för idag<3 jag ska inte älta det, men könner mig jätte dum.

och sen får jag väl vara lite ego, men jag gillar bilde rpå mig själv när jag skrattar och inte vet att de fotar :$ haha(a)


blev suger på att lägga ut lite biler, så denna får avsluta, sån sötnos när jag ska plugga :) han log där nog i typ 20 min xD haha :)
nu ska jag sova, klockan ringer halv 8 i morgon, jaaaaa var kul :D! nej.

and when the direction change .

Klockan 15.57 kom mamma hem till oss igår.. fyfan, jag kan inte riktigt beskriva känslan jag fick när jag såg henne, men det var ingen glädje, det kan jag lova. Jag ville inte öppna dörren så jag sprang upp och sa till Marcus att öppna men han sket totalt i det så jag fick öppna i alla fall..

- Hej, kom in.
- Hej, hur är det? sa hon med ett snett leende för att få min bekräftelse att hon med skulle klara detta.

- Joda, allt är bra, det rullar väl på som det ska.

Sen gick jag bara där ifrån. Hon gick in och pappa sa.

- Slå dig ner. Och så log han mot mig.

Det hela började med kallprat till max, hur går det i skolan, hörde att du har jätte bra betyg osv. sen blev det lite kallprat om de andra. Efter ca en halvtimme sa pappa, någon som jag inte minns riktigt, men någon i stil med, detta skulle vi ha gjort för länge sen och sen börjades de spända diskussionerna om mycket av det som hänt. Det börjades med Alex student, om bilden och lite sånt, men det blev ingen skrik av någon och alla satt kvar tills vi var klara, det kändes verkligen skit bra! Man fick veta att Johan och Marcus har ljugit satan för oss om vad mamma egentligen gjort och sagt och det har fått mig och pappa att hata henne mer, men igår fick vi veta en stor del av sanningen. Men diskussionerna fortsatta om varför hon skitit i mig och det var för att hon tagit åt sig det jag sa att jag aldrig ville se henne och att bara titta på henne gjorde att jag mådde dåligt. ( så snäll var jag visst. ) hon ville inte tränga sig på när jag bett henne skita i det. och det kan jag förstå men det vi sen förklarade att även om jag säger att jag inte vill så skulle hon ha kämpat, och det förstod hon såklart, och hennes ångest syntes extremt mycket.

Vi pratade lite om misshandeln och när hon inte frågat hur jag mådda osv och hon försökte nog förklara lite först men hejda sig och sa att hon visste det och så såg man hur det tog på henne att säga det. Hon hade verkligen samlat mod till att träffa oss och det kändes hon har kommit till insikt över mycket och jag är så jävla glad för det.

Det hela sluta med att jag och mamma bestämde att vi skulle ta en fika ihop på fredag så att hon och jag får prata om våra problem. Sen sa pappa till henne att han är villig att börja om, han kommer aldrig förlåta det hon gjort, men han är villig att göra detta får oss ”barns” skull och sen sa jag detsamma, jag är med villig att ge det en chans att börja om men att inte jag i heller kommer förlåta, men jag kan se över det och lämna det bakom mig.

 

Jag vet att det inte är så många som läser detta men jag lovar er som gör det; ni ska bara veta hur jävla skönt det är att känns dig älskad igen.

 

Efter vårt ”möte” följde jag mamma hem med Marcus och sen gick jag till världens bästa Amanda och sov där. Ville verkligen inte vara hemma igår och självklart stället min bästa vän upp för mig och lät mig sova där :’)!!! Jag älskar dig vännen och du är fan guld värd!


Lost whit no direction .

There’s a voice inside my head saying,
You’ll never reach it.

Helgen då.

Åkte till tyskland i fredes med konfirmanderna, ganska kul faktiskt, men shit vad man är trött nu xP! Och fick precis vet a att pierre har hoppas av skolan för att han var skoltrött, tänk om alla kunde göra det utan att någon såg nerpå en? Utan att känna att man nu gjort någon missnöjd?

Men ja, back to tyskland, åkte en massa massa buss typ hela tiden var på koncentrationsläger, hade lite lekar och sightseeing genom tyskland och allt var precis som de tre andra åren jag har åkt dit.. :P

 

Fick en jätte trevlig överraskning, NOT, pappa sa till mig att jag måste träffa min mamma på tisdag? För han vill att jag ska följa med?! Sån pitt! Fatta vad arg jag blev? Sen när har han rätt att tvinga mig att träffa henne?! Inget kan bli sämre säger han, men fan inte bättre iheller, jag känner henne tyvärr och hon kan dra sig i röven att jag ska eller vill träffa henne. Jag sa till pappa att jag skulle ut och gå med Amanda på tisdag kväll och då sa han bara att detta var viktigare men Nej det är det inte, att jag träffar amanda umgås med henne och går ut och går är fan så mycket viktigare att träffa en äcklig ragata som ändå inte älskar mig?  Amanda älskar mig för den jag är, så jag träffar henne framför många andra, men speciellt min mamma, hoppas ingen missuppfattar detta nu, detta är inget negativt mot amanda, men hon går fan före min mamma och kommer alltid göra det. funderar starkt på att skita i att träffa min ”mamma” och istället träffa min bästa vän<3


Amanda<3

Du ska veta att du är en av anledningarna att jag ställer mig upp på morgonen, kämpar mig genom dagen och inte låter mitt liv ta över mig <3
Jag älskar dig, världens bästa vän! det finns ingen som du <3! du är unik<3

du är en massa men ändå inget

FÖRLÅT ATT JAG GLÖMDE DIN FÖDELSEDAG!!!! det var inte alls meingen :( förlåt förlåt förlåt Jimmy, hoppas du hade en super bra dag iallafall :)!!

dagen idag har varit okej :) jävla skitdag egentligen men jag vet inte vad Amanda gör, men när jag är med henne gör hon så att det känns bättre så det tackar jag för vännen<3 och det skiver jag inte av den anledningen som vi prata om innan utan för att jag menar det :)

sitter hemma hos Philip just nu och har super tårkigt egentligen men ska nog starta en film och sen mysa lite :) så skriver väl mer i morgon, kommer inte på vad jag ska skirva just nu :P men ha :)

puss :)

and if the pain dont go away?

har haft den tråkigaste lördags kvällen på länge. har bara suttit på min röv och inte gjort ett skit egentligen. pappa var bjuden på fest för lotta och kenneth fyller år, marcus skulle på "date", johan var hos sin flickvän, alex gick ner till festen och Philip dubbelboka sig med mig och hans lillebror. Jag förlora.
så det blev en hemma kväll med film och två söta knottar som sällis :). mådde inte speciellt bra egentligen så det var därför jag inte ringde någon eller gick ner till festen, hade sjuk smärta i mitt bröt innan men det har släpt igen.

Skulle egentligen se sex and the city the movie ikäll men pappa har stängt av filmkanalerna för ett tag sen och självklart stängdes de av idag. :@ fyfan vad jag blev sur, så det blev i stället skurva den som beckham som gick på fyran, ganska bra film men såg faktiskt fram emot SAC men får väl se den en annan dag.

just nu känner jag att detta inlägg var sjukt onödigt, men måste tillägga att Joe, tränaren i Skruva den som beckan är sjutk charmig! han är snygg på något sätt men samtidigt inte. men ohh vilka ögon ;) im besatt xD



riktigt fula byxor, men DAAAAAMN vilken snögging ;)

gummiboll och du bollar med mig som du vill .


BombsiBombisi.

hahaha vi hade rikigt tråkigt i skolan igår och då får man väl göra det bästa av situtionen, xD! slutet efter att amanda går mot kameran är lugnt roligast xD så jävla härligt! hahaha!


Dagen idag ahr varit chill, skolan 9-11 sen pastasallad och pannkakor :) nu ska jag se lite tv sen är det möte inför Berlin nästa helg (Y)
talk later ;)

detta fält måste fyllas i


så mycket har jag att göra i skolan idag..
Efter skolan är det kören sen ku :)



it is not fair .

Internet funkade inte när jag skrev detta, men skrv det ca 09.40 något tror jag

Var fan är rättvisan?

En väldigt snäll och omtyckt person förlorade en väldigt nära syster i förra veckan, hon dog av en hjärtinfarkt i torsdes natt och inatt (natten till onsdag) förlorade han sin andra syster.

VAR FAN LIGGER RÄTTVISAN I DET?!  det är så jävla synd om honom, för hur fan tar man sig upp igen?

En person ska inte behöva gemonlida det han och hans familj gör just nu. Båda systrarna var alldeles för unga för att gå bort. Den som dig av hjärtinfarkt var bara 44 år gammal och den andra var yngre, men jag vet inte hennes ålder och inte iheller dödsorsak, vi fick bara veta att hon insjuknat snabbt under natten och dött på sjukhuset. :(

Hela skolan är mörk och ingen gör något de ska och vår egelsklärare ska ha beröm för hur bra hon kunde berätta det för vår klass nu i morse. Hon sa ärligt att hon inte kunde förstå det och att det var precis som att hon drömde det men att det tyvärr var sant.

Det ända jag undrar just nu är bara var fan rättvisan ligger?! Jag kan inte förstå det, och jag kan inte heller föstå hur de känner sig.

 

 


How do you sleep at night?

Tears of pain
Tears of anger
Tears of emotions words cannot began to describe

Jag vet inte hur jag ska förklara, för det går inte att förklara, för det är inte rätt :(

 

Och sen DU, jag fattar inte hur jag ens kan tänka på om du och jag skulle kunna bli vänner igen, tänk bara vad du har gjort mot mig egentligen, du skämde ut mig inför min släkt, du drog och slet i mig för att ha mig för dig själv, du tillät ingen ”hålla” mig som du och du gick runt och var avundsjuk på andra runt om mig för ofta och det pallar jag inte det vet jag. Men jag vet också att jag älskar dig.. och det är Det jag hatar :(! Jag hatar inte dig, jag hatar det du gjorde mot mig, jag hatar att du ska ha det bästa och jag bara hänga på, jag hatar att jag inte säger till ordentligt så egentligen är det mig själv jag hatar. Men det får i så fall vara så. I alla fall nu och jag tycker det är synd att du känner mig som ett hinder för dig, det är så det känns nu.

 

slut dampat för mig del, tänke skriva lite musik tips eller vad man kan kalla det:P haha
Iallafall, dessa låtar är de som rullar på mest hos mig just nu.

Silverstain - apologize
Kiss me - new found glory
Lost - Erlend Bratland
Revenge is sweeter - The veronicas
They don't care about us - Michael Jackson


this is just so ..

somsagt innan idag är det amandas födelsedag och jag hoppas du trots väder, humör, och dålig film har haft en super bra dag :)!

dagen idag då vaknade vid 8 först av att jag drömde en asläskig dröm och den jävlen ville inte sluta :( trots att jag var vaken så hade jag den i huvet :(.. skit jobbigt! har den fortfarande kver men det börjar släppa lite nu.. gjortde vid mig vid ett och var hos amanda vid två. satt och sncka o tog det lugnt sen åt vi och sen éntre för bio :D! satt och kommenterade folks kläder på en bänk tills vi kom fram till att flytta oss för att inte bli instängda, så när vi satt på ett annat ställe så stängde de fan nästa in oss där med .. HAHA vi måste sett skit nördiga ut, me ja we got the power dudes ni skulle bara sett oss (Y)!

filmen var sådär bra tyckte jag. asäcklig att se i 3d och jag har aldrig sett så mycket blod i mitt liv xD helsjukt! men slutet sabba hela filmen så man gick där i från med damp.
kom hem för en halvtimme sen och undrar egentligen varför jag åkte hem såhär tidigt? men ja, är super trött så jag somnar säker när som :P haha
Sooov gott :)

jag må hon leva tralalalalalalalalalalalaaaaau .

GRATTIS AMANDA PÅ DIN DAG:D:D!! hppas klockan hann bli tolv när jag la upp detta :P heh! me grattis och hoppas du får en super bra dag:D!

har ju bokat bijetter till bion idag, hihi :) LÄSKIIIIGT att se skräck / action i 3D .. men ja jag får väl överleva det med, ska bli sjukt kul iallafall :D!
så dagen imorgon/idag spenderas med en födelsegris :).

where are you .

amanda, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA att grey's var bra igår :') bölefisar ja!

Dagen idag är förkyld men det går framåt den med. sitter i skolan och väntar ut tiden för vi är färdiga men får ej gå.. men ja får gå om en halvtimme eller något sånt, sen är Bowlig! haha! tycker det är så jävla roligt xD

så kan man med se ut om man vill .... (xD)

RSS 2.0