i'v been watching .

idag har jag en sakna bästa vän dag :(
men glada minnen gör mig på bättre humör! men det är lite jobbigt när man sitter i skolan och stör sig otroligt på något eller är sjukt glad för någon och den människan man delat det med de senaste 3 åren inte är där.. buhu :(
men Amanda, you know who tar fortfarande saker jag säger och säger det högt och tar åt sig om det är rätt :( jag är dum som inte säger till att det var jag som sa det men ja..
något minne som jag tänkte dela med mig av! :D

Lite senare (typ 1-2 timmar).


Haha! fan vad vi är störda :D

Denna videon tror jag att jag visat dig amanda, men om du inte minns då kommer den här :D haha jag känner mig lättroad för jag grät så kul jag tyckte denna var x)


Nej nu ska jag ta mig i kragen och laga mat.
<3

be stong, believe

everything is gonna be alright <3

Sitter i skolan och dunkar hög musik i hörlurarna och pluggar historia, har äntligen kommit igång, men var tvungen att ta en paus från läsandet.. fassen vad jag behöver glasögon o.O sjukt jobbigt! mitt huvud kommer dö typ snart :(
Idag ska jag verkligen bara plugga! har inga lektioner i dag, men duktiga jag drog mig till skolan i vilketfall som, tof mig i kragen och påbörjade arbetet, som dock ska vara inne i morgon.. woops :P men kommer sitta här tills jag är klar så äre bara!
På söndag är det 200 dagar till Studenten :D och på lördag är det en vecka tills jag ska till värmen :D yeey! var och fixa mina ögonbryn häromdan och fick en bra komentar av henne som fixa det, vi pratade om att jag skulle iväg och hon förstod på mitt sätt att prata om flygningen att jag är äckligt flygrädd och då berättade hon att hon hade med varit jätte flygrädd förrut men nu älskar hon det! och det var efter att hennes fina man sagt att hon hela tiden ska tänka på att Piloten vill oxå hem! Piloten har säkert oxå en familj att komma hem till så han kommer själklart göra allt i sin makt för att det ska ske!
kändes riktigt bra att höra faktiskt och det kommer jag verkligen att ta med mig :)
Taaaaaaack ;)

Nu ska jag sluta skriva en massa tråk här och fortsätta plugga :)

dagens låt ;)

for you .

jag har nog det sämsta stället att plugga på! Jag hatar att sitta i köket eller i storarummet för där ska alltid någon annan vara! så det får bli på mitt rum och eftersom att jag inte är ägare till ett skrivbord just nu så blir det sängen.. Under täcket ... smart va? haha! och sen är jag så skoltrött att efter var timme jag pluggat så tycker jag att jag är förtjänt av en timme film/serie.. haha vad korkad jag känner mig! men jag orkar verkligen inte mer x) hih :)

mina fina nallar där med ja.. men visst är den rosa söt? min pojke gjorde den till mig! :D haha :)

I have nothing if I don't have you .

Det är kallt! för er som missat det ;) Och för er som missat en annan sak, MFF VANN SM GULD! haha! fyfassen vad jag ville vara på matchen igår, när jag hörde på radion (laga mat samtidigt ;) ) så blev det sån nostalgi (?) från 2004 när jag var på matchen! oh det är verkligen en speciell känsla detdära. men ja sånt är livet :)!

Jag saknar värmen! och längtar till den oxå :D! 18 dagar & 16 timmar sen lyfter vi :D! ohyes nu står resväskan bara och väntar på att bli packad!
ett tag sen jag la upp bilder så, här ploppas det upp några :)






nu ska jag plugga, bye :)
Sjukt härlig röst!

one love .


Glee ! <3

you are the reason i sing .

Uuuuuuh vad jag är seg! Var på filmaraton Onsdag-torsdag och det känns som att jag bara hoppat över de två dagarna.. gick upp mellan halv 10-10 i onsdags morse och drog hem till Therese och pluggade till 3 typ, sen hem och hoppa in i duschen och vidare till B i staffanstorp! ganska musigt med filmartaton faktiskt.. jag hade dock redan sett mer än hälften av filmerna ;) Nörd.. haha!
Sov inget under natten ofc och på torsdagsmorgonen gick jag till bussen som enligt tanten på skånetrafiken skulle gå kvart över 9 men icke!! den gick inte förrens kvart i 11?! sjukt kallt och regnit så gick hem till B och var där till bussen gick.
Väl hemma bytte jag om till sovtröjan och kröp ner i sängen direkt frusen som jag var, helt genomblöt efter att jag gått hem från bussen:(, men jag kunde inte sova! låg mellan halv 12 och 4 och försökte somna, kolla filmer jag redan sett 100 gånger för att göra det lättare, men nej.. haha! Philip kom hit vid 4 och pussade lite på mig sen drog han till stan med en vän för jag skulle plugga och först då somnade jag x) sov till halv 7 gick upp för jag var svinhungrig hade ju inte ätit något allt under hela dagen :o dumt. men ja, sen somnade jag igen vid 10 sov som en stock hela natten och vaknade nu 11.. och är fortfarande trött och riktigt seg! usch!
ska äta frukost nu och sen blir det plugg och en Massa serier jag missat!
puss på det :)


let me show you .

Halluja :)!

Dagen idag har spenderats på Nova Lund med Mimmi! dockdockdock(!) handlade jag inget! stolt jag är ;) nej men haha, det ända jag köpte var en riktigt god Varm choklad och morotsmuffin från ecpresso house! sjukligt gott! sen blev det hem till henne och kolla på idol :D! OLLLLLLLLLLLE<3 (är inte så idolnördig men fan vad han är braaau :'))

det blev inget pluggande igår.. haha! blev så inne i min tatto jag ska göra så jag somnade :P ritade upp på mina handleder hur det skulle se ut och fotade men jag lägger inte upp det för såg idag hur fult det såg ut! haha! alltså bilden och texten blev ful, ska fortfarande göra den tatoeringen :)

ja juste, kollade på mitt horoskop även idag, tyckte det var kul att skriva om så ja. Min tur skulle ligga ganska neotralt för dagen och skulle jag vinna var det bara småvinster oh idag ska även vara en positiv dag. det kan jag faktiskt inte säga emot för dagen har varit sådär lagom krävande och det har bara varit skönt att storra runt utan att bry sig så mycket :)! vädert dock.. regn? Halleluja vad jag hatar det! haha!

Nej nu SKA jag plugga, need to!

you are the music in me .

sitter med en goding jordgubbssmoothie och ska plugga lite, kommer bara inte igång för vi har nyss fått in älsklings tv på mitt rum så han och min broder sitter och spelar star wars :p..
har am som jag måste göra innan onsdag då jag ska träffa de andra i min grupp för att jobba ihop allt, jag har skrivit det mesta men måste finslipa litta och få dit lite mer text. har även historia.. :(

nog om det :D
Som sagt ska jag gaddigadda mig och tanken är fortfarande att strength for today hope for tomorrow ska stå på mina handleder, vet bara inte riktigt om det ska vara min första tatto.. har så många tankar på vad jag vill göra men ouuuuh svårt!
i nacken vill jag ha ett E men krusifix runt eller en text där det står; forever trust in who you are :)
på foten Strenght .
oh vet verkligen inte, men det blir nog det på hanlederna ändå? fårla se ;P godnatt :)

RSS 2.0