om det så är det SISTA jag gör .


Måndag ganska mycket som den brukar, Tisdag slutar jag 11.30, Onsdag börjar jag 12.40, Torsdag börjar jag 12.00 och ledig på fredag :D!
Älska denna skolan veckan + att det är majbål och sånt på fredag vilket betyder massa mys med mina älskade Vänner :D

men the huvudpiina still stands -.-'

Tears of anger .

Några låtar jag lyssnat en massa på igår och idag när jag legat hemma från skolan (:
Ellie Goulding & Erik Hassle - Be mine

Chester See - God Damn You're Beautiful

Demi Lovato & Jonas brothers & Miley cyrus & Selena Gomez - Send it on

godnatt <3

think about it .

Fick en kommentar som berörde mig som in i från Silverstedt.blogg.se, Blir så himla irriterad på att folk verkligen kan behandla djur illa! Tycker sjukt synd om herrelösa hunar och katter och jag tycker att man ska göra allt som man kan, ge en slant om man har, annars visa kärlek! även djur behöver kärlek, inte bara människor!
Jag och mitt hjärta i sommras <3
Mitt andra lilla hjärta förra sommarn. Saknar dig <3
Jag älskar mina bebisar otroligt mycket men det gör sjukt ont att se andra djur plågas. om du kan, gör.
Ge dem den kärleken de behöver <3

Dying just to live .

Söndagar brukar inte vara bra dagar, men idag, ja man :D sjukt chill (i alla fall när man var färdig pluggad för stunden ;P) och jivlans skojj med bästa!

Har dansat och haft sjukt roligt, sprungit lite runder och spelat fia med knuff, låter inte jätte kul men HAHA har inte haft en så najs söndag på LÄNGE  :’D

The dudees was not home ;)

och våra videos slutades spelas in HELA tiden så man missa när amanda hoppa som satsingen och jag.. föll.. hhah
Och igår.. haha vi hade en ganska kul väg från Amanda till Svarte x)
Men det börja med att vi blev sjukt sugna på cupcakes så vi gjorde det och det var hmm kul x) Amanda brände sig på den vitachoklad topping saken och börjar skaka båda händerna och skeden med nysmält choklad på i luften och skvätte det på mig så jag bräde mig med x)
på väg till tåget cykla vi i värsta farten och fick panik varje gång en bil kom nära, ingen av oss hade lampor på cyklarna ..
Väskan med cupecakesen i trilla av pakethållarn och såg typ ut såhär efteråt ..
Iallafall var klockan Mycket när vi fick för oss att åka så det var helt mörkt ute, och när vi står på parången och väntar på tåget så kom där två män och vi började skrämma upp varandra.. så kom det upp en ide i mitt huvud så jag satte upp mitt hår och drog upp luvan på min tröja och lekte Amandas pojkvän, för ingen man gör väl något mot ett kärlekspar? speciellt inte när det är en kille (Y) haha!
Väl på tåget kom vi på att amanda såg nog lite mer manlig ut är mig igår för jag hade smink och inte hon.. och båda hade jeans bara det att mina var leggins så mina hade inte bakfickor så på tåget bytte vi tjocktröjor och min ÄLSKLING amanda var min pojkvän x) hahah! det sjukaste var nog att man kände sig säkrare? :s
haha Loove it iallafall (:
loooove min bäästa vän :D

Hope you know it's not easy .

Gud var jag aldrig uppdaterar, får nog bli bättre på det så att jag har något ”kul” att titta tillbaka på. Eller ja kul och kul, måste ju kolla tillbaka på hur j’vla dryg skolan var (i hopp om att trean bli MYCKET lättare) ;)

 

Så ja, skolan suger precis som alltid, känns som att det är det man kan uppdatera om :P

Har inte gjort något annat än pluggat de senaste två veckorna känns det som.. Hade ett stort psykologiprov på 3,5 kapitel.. hennes upplägg var inte alls bra och hon tog bort och la till kapitel in i det sista.. och sen hade jag historia i förrgår och det slutade med att jag gick ifrån salen med rödsprängda ögon och tårarna bara rulla, mest för att jag var så fruktansvärt frustrerad över att inte kunna provet när jag hade pluggat. Vet ju om att jag la ner mer kraft på psykologin efter som att det var ett stort prov och det stör mig, men prata med historia läraren och så har jag världens bästa vän, så det löste sig (:

 

Psykologiprovet kändes bra och allt kändes positivt till för en lite stund sen för jag vet att jag måste börja plugga igen.. Har samhälls prov på tisdag + ett arbete som ska in, sen har jag något i psykologi som ska in med, historia och är piss nervös för en redovisning/säljning på mediaproduktionen.. happy life!

 

Var hos Åsa igår och träffade Moa, Sån sötnos! Haha! Alla bebisar är så otroligt söta :D

Men ja, ska sjunga på hennes dop med hennes syskon Alva och Julia och vi ska sjunga Välkommen till jorden :)

Nu ska jag vänta på att mitt hjärta ska komma hem sen blir det fredagplugg x) och lite mys :p

love is in the air .

nu kommer det lite bilder på den lille (:
Helt underbar!

it's a littel thing we make .

Två nyaa favoriiter, :D

Milian Texas Johan Forsén <3


Nu vet jag att han sover på båda bilderna, men så tråkig är han faktiskt inte :) Han är världens sötaste lilla söting :D

En Stolt Faster :D

 

Var hos Michelle och Milian idag, älskar det (: man blir så glad av att träffa dem båda, jag älskar att se deras lycka till varandra.

Michelle är ung men hon är stark och en j*vligt bra mamma ska jag säga! Helt underbar och hon klara sig bra utan Milians "pappa" i bilden!

Du är perfekt hjärtat <3

Hennes underbara Mamma och familj stöttar henne som man önskar att allas familjer gjort, de är helt underbara och de ger Milian allt en liten kille behöver, Kärlek, omsorg och närhet.

Milian är och kommer bli en helt underbar kille, för man kan inte bli något annat med en sån underbar familj som stöttar en i vått och torrt <3

Jag älskar er familjen Forsén och jag är så lycklig att Milian har just er <3


Need u now .

överhärligt väder ute! helt underbart :) Väntar på Philip hjärtat sen ska vi till Tias och grilla (Y) kan inte bli bättre! eller jo att det var sommmmmmar, längtar!

Och sen en avreaktion som inte lär fattas i vilket fall, men !
Jag gör.. dudå?
och sen blir jag så sur när folk säger Oh så synd om hon och hennes pojkvän!!
Jaha, men det är väl fan lika synd om hon och hennes bästis?
Hatar att det är första reaktionen bara..
Puss :)

RSS 2.0