why can't you just make up your mind .

blir död.

det gick inte så bra det där med att ladda upp videos.. sorry. men måste ladda upp en kul video på mig och Amanda innan Sophias fest ;D sjukt kul enligt mig :P
ni behöver inte titta xD

det snöar ut och allt känns så bra :) förutom att jag är så sjukligt förkyld, ara sådär :o eller nej inte bara sådär kanske, men det gick fort :o haha.
Hmm, det händer inte så jätte mycket just nu, är klart med allt mög i skolan :D! eller ja, vet inte 100 med enelskan för hon säger inget? men ja.
annars så :D vg i samhäll! och i idrott :D! haha :) happyhappy :)

+ att det snöar ute (Y)

åhh det blev på sne :( men ni får vända på huvena :).


juste, vet ni? Jag är inte alls på bra klockan :( skulle träffa de andra kvart i tre fick jag för mig så när jag var på väg ut till bussen kom jag på att jag var en timme tidig -.-' skulle ju inte träffa de andra förrens fyra -.-' damn. nu ska jag titta tv :)
puss

and so this is christmast .

Oh jag blir så trött på mig själv. jag Ska lägga upp ne massa videos SNART och bilder med, har bara inte känt att jag har haft tid .. men även det har lönat sig :) Vg+ på samhälls arbetet (Y) klarade provet, vet inte vad jag fick , men det kändes massvis med bra:) klarade muntliga i engelska! och jag klarade skriftliga och läsliga med! har inte fått veta om uppsatsen, men FAN VAD DETTA ÄR SKÖNT! :D! 
Lämnade även in mitt arbete i engelska idag, ännu mer skönt kan jag lova! :D:D!
Ja, när jag kommer hem idag så ska jag om jag kommer ihåg det lägga upp lite videos :) 
Lucia ikväll, Puss !

RSS 2.0