and thats why i love u so dont be afraid


den är helt död i början .. haha efter halva är den mindra död xP en dag på jobb

its a better place

amanda, jag komenterade din blogg, men det gick inte så bra.. allt kom inte tror jag :/

Idag vare jobb som vanligt tills 3 sen hem träffa eliot, bråka med bror :/ och sen pappa :(! det blir ALLTID såhär! hatar det! vill bara typ dampa sönder på de båda så att de inser något?
vid 6 gick vi iaf tillbaka till kyrkan för att hjälpa till inför dinnesromässan som eliot sjöng på :)!!! sjukt mys! sen tändes det en massa ljus och allt var mysigt och nära eller vad man kan säga! ska defenetivt gå på en sån mässa igen :)
Efter kyrkan hade jag och Johanna följe hem. vi gick in om kyrkskolan och pratade med massa gamla minnen! fyfan vad man minns mycket när man väl är där! vill så gärna tillbaka till den tiden, allt var bra då! förutom att jag inte hade min älskling<3 eller ja, mina älsklingar<3. men överlag!
Haha :''') där lekte vi Alltid häst, alltså att stubben var vår häst :') och sen bara en liten bitt bårt var våran såkallade häslthade, som dock bara var dit ritade :( :P
pjett var det roligaste som fanns att leka på denna båten!! haha! mindre kul var väl att det var där jag fick min första hjärnskakning xD!

gick i genom hela skolan :) visst där är mycket nytt men nästan allt gammalt finns kvar! inte bara fast saker men även gångarna vi gjorde i buskarna och sånt! sjukt kul att se :)
allt var bra då egentligen, iaf så bra att jag inte behövde bry imig..

i morgon är det jobb igen, näst sista dagen dock :/ lite tråkigt, och konstigt tycker ni säkert men det är faktiskt mysigt att vara där :)


och juste! var i skånskan idag :P
jag och johanna trodde det bara skulle vara en liten bild uppe i hörent, men nej, det blev lite större :P ingen jätte bra bild, men det var ändå kul :)
http://www.skd.se/article/20090728/NYHETER/954030196/1021/*/*/SVEDALA/-till-emelie-ohlsson-och-johanna-olsson


night!

true colors, and thats why i love u.

Hahaha :P skåna, det älskar vi... xD


Hemma hos Joacim häromdagen. orkar inte skriva om den dagen men kul var den och jag åkte cykelstyre :)

you'll see boooooooy.


orkar inte skriva något sec just nu :P men dagen idag har varit en massa bra :)
Pouuus :)

har inget bra förslag på rubrik idag..

Har precis tittat på Love in Manhattan (Griffin and Phoenix) som blev utsedd till Årets mest Gripande Kärleksfilm år 2005 och Fyfan vad jag bölade!
Filmen handlar om en man (Dermot Mulroney) som får veta att han har ungefär ett år till att leva pga canser. Hans läkare tycker att han ska läggas in på sjukhus för att kanske kunne ge honom mer tid, men han vägrar att leva sin sista tid på ett sjukhus. Han går på en föreläsning på ett universitet där han möter Sarah Phoenix (Amanda Peet) och de fångar dagen tillsammans i en förälskelse på Mahattan.

Verkligen en sevärd film!!

Igår firade vi att Philip och Robin gick vidare i sommarchansen hemma hos Hugo och Mimmi! Käkade mat från Huses (vet inte hur de stavar det? :P) gjorde marängswiss och försökte äta lite godis :P haha. Vi spela lite wii och jag har träningverk xD och sen tittade vi på Rent på kvällen :)! massa mys och den filmen är bara så underbart bra! Love!!!

ursäkta för mitt inlägg om lycka.. vet inte var mitt huvud var just då..
Men idag mår man finfint :) förutom att jag ska tvätta klockan 4.. Haha


nobody calls..

inse att det är du som är min vän?

Jag sa igår att jag inte är lycklig, och ju mer jag tänker på det ju mer verkar det som att det verkligen stämmer..
Jag tror inte att någon är 100% lycklig, men är jag ens 50%? egentligen.. och jag klagar som har det hur bra som hellt gemfört med många andra i andra länder och även i sverig.. hatar att känna såhär :/..

Men dig är jag lycklig.




Sitter i kyskan frästen :P här spökar och just nu sitte rjag själv för att johanna hämtar te och mjölk.. hon sa att hon skulle skynda men det verkar inte gå särskilt snabbt.. hehe.
Ikväll är det sommarchansen i malmö! ska dit med Mimmi Christan och Nuuet, sen kommer man självklart att träffa en massa folk där:D! hoppas på en mycket trevlig kväll :D

Hoppas ni med får det:)


sing this song like its the last one you'll ever sing..

Jag hatar att du är så patetisk.. pouus .....


Idag har varit Lat :) suttit på jobb och bara slappt med Oc och såhär med Johanna :) mys :P vi båda satt och böla vid ett tillfälle :$ har ni sett serien och är känslig så lovar jag att ni med bölade i slutet av första sesongen!! men i kyrkan.. hahah :P tur ingen kom dit då iaf :P
vädert suger idag, det är så jälva kvavt att det är svårt att andas och solen är bakom ett Tjockt målntäcke ... Sug.. men det började regna för en stund sen så nu hoppas jag bara att det börjar åska med så att det kvava försvinner.! jag som hatar åska, nu vill jag inget hellre än att det ska åska! mycket med för den delen. och en massa regn !!!

det var väl det. ska baka bullar nu som jag ska ha med till sommarchansen i morgon :)
 önska Philip och Robin lycka till :D!!

I dont, because u are them..

Nu har jag inte uppdaterat igen på ett tag.. men jag känner inte att jag hinner riktigt hela tiden.. men nu är Johanna och hämtar mat på intermezzo så jag passar på att skriva lite snabbt :)
I lördes hade pappa som sagt grillfest hemma så då var jag i fullgång hela kvällen där med att hjälpa till :) blev mycket lyckat. så på kvällen där hyrde jag och hjärtat film :) såg the cutting edge 3 tror jag det blir :)
Mycket bra film !

I söndes blev det massa slapp för min del. såg Tre filmer :p hinner inte skriva om dem nu men gör det när jag kommer hem :)!
Ha en bra dag :D!

update; 15.30
Hemma från Jobb nu:)! SKÖÖNT! :P det spökar i kyrkan där jag jobbar, jag Lovar! sjukt äckligt, så det är sjukt tur att johanna sitter dessa två veckorna med! har tittat lite på Oc boxen idag :) läst lite Twilight och haft TJUGOEN besökare! helsjukt!
förra veckan och förra veckan igen när sara och fredric satt så hade de fjorton ena vecka och 8 tror jag andra. de måste ha haft sjukt tråk ändå :o men iaf :) tiden gick ganska fort idag så hoppas de andra 8 daganra med gör det :) kosing kosing :D!

Igår Åskade SJUKT mycket, (rädda mig försökte hålla mig lugn för både min egen skull och hunden skull , duttia jag :) ) Men Philip stod ute i ÖSREGN åska och blixtrar och grillade xD men ja, det var ju han som valde :P haha

Filmerna jag såg i söndes frästen! alla var mycket bra :)
såg


Sydney White handlar om då Sydney som ska leva upp sin mammas dröm, att gå på samma skola som hon gjorde och att bli en i systerskapen (kommer inte ihåg vad det hette :P) Men det blir inte riktgt som hon tänkt så hon med hjälp av sina nya vänner sätter sig i mot skolans Queen i valen och gör allt för att vinna.
Tyckte det var en ganska rolig film :) lite kärlek och mycket vänskap. Amanda är sig lik och är en pojkflicka och gör rollen jätte bra :)

In the land of woman handlar om en kille som åker till sin döende mormor för att vara hos henne men även för att få vara ensam och få skriva lite. Där träffar han Sarah Hardwicke och hennes familj och blir nära vän med mamman. han pratar mycket med henne men även med hennes dotter om deras problem och så. Han inser sen att seperationen från hans ex inte var slutet utan bara början.
Faktiskt en mysig dramfilm :) även där kärlek och vänskap :)

True Confession of a holllywood starlet handlar om JoJo kommer inte ihåg vad hon hette i filmen, men den hadnra då om henne och hennes liv, hon är en känd skådespelare med alkoholproblem och blir skickad till ett behandlings hem och sedan till sin moster i en liten stad där ingen känner henne eller känner igen henne. hon färgar håret och byter namn och allt går som det ska tills hon får en ny vän och finner kärlek.
Denna var faktiskt ganska rolig och bra. mysig att bara ligga och nörda sig framför :P

det var de.. haha jag har blivit en filmnörd.. Tipsen har jag mest fått från becoolsodapop.blogg.se :)

im flying whitout wings.

Din pappa är lyckligt lottat att ha en dotter som du!
Detta fick jag höra ikväll :) för ca 10 minuter sen, och det värmer<3
Har hjälpt pappa med sin grillning hela kvällen, precis som de andra gångerna och idag fick jag höra något som värmde och fick mig att förstå varför jag gör det. jag vet att jag kan gnälla en massa ibland på hur mycket jag får göra hela tiden men jag vet ju inerst inne varför, jag älskar honom och vet att han skulle inte klarat sig utan mig. det är bara så. Och han hade gjort detsamma för mig!
Pappa, jag älskar dig och jag kommer alltid göra allt för att du ska må bra och för att allt ska gå så bra som möjligt <3


Hope
eEm (L)

you're like my own personal brand of haroin

Inte för att jag knarkar, men gillar den meningen från Twilight :) och på tal om det, igår fick ag tummen ur röven och gick in på bibloteket för att låna ettan nu tills jag ska jobba, men såklart hade de inte den inne, men ska in där i morgon eftermiddag någon gång och se om de fått in den :)!

Idag är det pappas B-day :) Grattis till honom ! bakade ju som sagt igår och gjorde negerbullar idag :) gottiligott gott :) allt blev verkligen skit gott, Stolt :D! haha xP
Just nu har jag sjukt tråkigt, sitter på baksidan och gör inget mer än skriver här. Philip var här innan men skulle in till stan och se på Första deltälvlingen av SommarChansen, jag ville med men efter som att jag har så lätt för att få skuldkänslor och såhär så stanna jag hemma med tanke om att mina syskon skulle dra så pappa blev själv.. rätt som jag så hade är bara alex hemma och han sitter på sitt rum.. just nu är Jan och Ingrid här och säger hej så då pallar jag inte sitta i köket och lyssna på dem för allt de snackar om kopplas till min mossa. och jag ORKAR inte lyssna på sånt mer. jag vet att min amma är ett jävla ass, men jag VET det så jag behöver inte höra det 150 gånger på 10 minuter.
när de går så ska jag väl hålla pappa sällskap och han då inte sätter sig vid sin dator där uppe för då är det bara onödigt.
jag undrar om han egentligen märker att jag stannade hemma idag för hans skull. jag har gjort det Alla år sen de skildes.. undrar om han ens märker det..
men jag ska inte klaga. idag skulle det vara min lyckodag ( engligt test på bdb xP) så får väll försöka göra det bästa av situationen. det händer ju bara en gång om året.. iaf vissa år :)

Amanda, hoppas du har det skit najs i sthlm och snälla snälla Hälsa skoaffären från mig :'''DDDDDDD


Hope
eEm (8)

.


gillar man dansfilmer så är denna värd att se! :)
orkar inte skriva vad den handlar om så mycket, men den handlar om en tjej som vill leva sin dröm och lämnar sitt liv bakom sig för att få göra det.. eller ja, se den iaf :P

Sleep tight :D

Hope
eEm (8)

they dont really care about us..

i morgon fyller daddy år :) så idag har jag gjort cheesecake och kanelbullar! hade inga bullformer hemme då kanelbullarna ble väldig misslyckade till formen, men sjukt goda! hehe! sen cheesecake, det finns nog inget godare !:D

Den ser väl kall och gooooood ut :D

det är insidan som räknas eller då smaken? (a).
alla måste vi misslyckas någon gång när vi bakar, för ( skryt från mig ) så brukar jag inte göra det :P haha

Ska diska och så nu, blir väl att göra några chokladbollar med senare :)



Hope
eEm (8)

erhm..

Haha fan vad jag känner mig nördig! sitter och kollar på en shopaholics bekänelser på magavideo, så just nu måste jag vänta en stund för att få se färdigt den.. och nördig som jag är så loggar jag in på facebook? jag vill INTE vara facebook nörd, men jag verkar inte ha så mycket att säga till om där mer... attans! men ja nu skriver jag här i stället för att nörda mig där :P

Idag har varit en ganska lugn dag :) vaknade runt 12 något, minns inte alls, gjorde vid mig och åkte till stan med hjärtat<3 pappa fyller år på torsdag så vi skulle köpa presnt till honom :) inte det lättaste!! men hans kaffekokare är SLÖÖÖ som attans ( han får ha den på timer så att han fyller på kaffe och vatten på kvällen innan han går och lägger sig sen startar den att koka klockan 4 och han går upp halv 6 och då är det precis färdigt .. Haha) så det blev en ny kaffekokare och så ska vi se om i hittar en söt liten vrörost som matchar kanske ? vet inte:P men iaf vi åkte runt lite sen var jag bara tvungen att gå in på Ica maxi och kolla om de hade sånhär blondspray som Amanda hade handlar för jag var bara tvungen att testa om det kunde göra mitt hår lite finare :P köpte en sådan så nu får vi vänta och se :)
sen åkte vi hem till mig och bara mös med en bra film och varandra :) Jag älskar dig hjärtat <3

Hittade frästen en mobil i stan som jg vill ha :') sååååå söt :D och när jag kom in på sony ericssons hemsida så kund eman designa eget skal :oooooooooooooooooooooooo så det gjorde jag, mest för skojs skull :D
JAG VILL HA!!!!!

bortse bara från den röra rektageln runt mitt namn :) VISST ÄR DEN SÖÖT? :'D
nörd.. jag vet :( :D

Nu måste jag bara vänta ca 10 minuter tills jag kan se slutet på filmen, sen ska jag nog försöka sova...

:)

Oh juste ! om man äter någon halv 3 på nattet, räknas det som frukost då? xD



hope
eEm (8)

if you leave, i'l still be

Kvällen i kväll spenderades med Philip hjärtat, robin, christan och Mimmi :) handlade taco, lagade taco, åt taco ;D haha. såg filmen Knowing, HATAR sånna filmer tyvärr :( jordens udnergång och så vidare och nu kan jag inte somna.
Delvis för att jag enbart tänker på filmen och för att jag knappt kan andas genom näsan :/ attsingen! har sjukt onte i halsen och låter asroligt efter rocken xP har skrikit satan och det märks nu :P haha, men iaf så har dagen varit bra och jag har inte spec mycket att skriva om, anyway, loooove<3



faith
eEm (8)

sommarrock :D

Jag vet eliot, jag har varit kass på att uppdatera de senaste dagarna ;P men har inte haft tid att sitta vid datorn :P haha men jag skriver om alla dagarna nu :P haha


Torsdag :D!
Sommarrockens första dag! förfest hemma hos Christian smurfen med en massa trevligt folk:)! kommer inte ihåg om vi kollade på någon speciell förutom SPOOTLAJTZ!! haha så jävla bra!! jag och mimmi har inte slutat skrika : DET ÄR VI SOM ÄR SPOOTLAJTZ! haha xP och det blir bara roligare när vi ska överrösta Philip hugo och Robin när de skriker, Var är Moosarna? HÄR ÄR MOOSARNA xp haha, över lag torsdag? Bra dag :D!

Fredag :D!
Andra dagen på sommarrocken :) dagen börjde med att jag och Philip låg och drog oss halva dagen :D SKÖÖÖÖNT med slappemorgon :D gick upp vi 1 käga la oss gick och duscha la oss och gick upp 3 :P skulle egentligen vara hemma hos smurfen vid 3 på förfest igen med PIZZZZZA, men vi kom vid fem istället :P vid 6 drog vi oss upp till rocken och kollade på EMD som inte är ett band jag lyssnar på speciellt ofta, men de är faktiskt bra! och ÄLLLLLLLLLSKA deras stämmor? :D efter där drog vi hem till smurfen igen, spela och sjön en massa och det var riktigt trevligt faktiskt!!  vi gick till baka och då blev det JODDLA! de är så sjukt bra! men fattar fortfarande inte varför de är på L scenen och int epå xl, men antar att det är att de vill ha en kontakten och närheten med pubiken som de får när ALLLA står och trycker hoppar och svättas på varan xP
efter typ 5 minuter runtknuffade i tältet trillade vi ut igen och pepp som jag var så stod jag utanför tältet och hoppa och skrek istället... :P
kvällen slutade med att Backyard Babies spelade.. de var inte alls bra så vi gick och satte oss och pratade istället sen gick jag och Philip hem vid kvar i tolv så han fick sovit lite innan jobb :)

Lördag :D!
vaknade kvart i sex när Philip gick upp för att göra sig i ordning för jobb och sen sov jag inte mer den dagen... halv so gjorde jag dock lite då och då, men lite svårt att sova inne på rocken.. :P men iaf rockens sista dag ( :( ) vid tre mötte jag upp Amanda <3 prata lite, böla lite och sen kom eliot <3 vi bablade i en halvtimme typ om massa saker, men mest sömn xP och sen vandrade vi till rocken där jag mötte upp rebecka. elito och amanda gick tyvärr, sen blev det in på rocken med Rebecka och kolla på fredrik och co. Mimmi christian och robin kom oxå sen gick vi och tittade på kevin borg :D! han hyllade Mj och sjöng black or white och gjorde det SKITBRA! love!
de andra gick hem och varmde sig en stund sen och jag och rebecka kollade på D-A-D disneyland after dark? vad fan är det för namn? hah! men de sög..
Rebecka stack hem och tog på sig mer så jag gick upp till mimmi och christan och krö under deras filt till philip kom dit sen blev det lite tårta och mys sen kom rebecka igen sen gick vi ner och såg slutet på Hasse Andersson sen blev det Veronica Maggio, fråga mig inte vad fan hon hade på sig dock för det vet jag inte. hon visa iaf hela skrevet i mellan åt och henns sladd hänge back vid röven så man såg den hela tiden.. men hon var väl helt ok. inte skit bra och såhär, men man dog inte av att lyssna!
sen blev det PERIKLES var ska vi sova i natt, jag har en sägn som står tom! nanana :D
Ledin avsluta kvällen och gjorde det RIKTIGT BRA!

kolla bakgrunden! den rörde sig hela tiden, typ moln åkte framför månen och så här! skit coolt! och här sjöng han då I natt är jag din! i natt är du min! och ingen skaaaa få taaaa natten i från oss! :D!
sen byttet bakgrunden till hjärtan och såhär som åkte om kring så sjöng vi EN DEL AV MITT HJÄRTA KOMMER ALLTID SLÅ FÖR DIG! :'D
sotd ohc skek en massa och sjöng och skratta! hade så himmla kul och jag kommer sakna det! kvällens sista låt blev Snart tystnadr musiken och då tog jag tag i Philip och mimmi som tog tag i de andra så gick vi in mot mitten där jag så en stor ledig plats sen ställde vi oss i en cirkel med händerna och dansade tryckare allihop :'D Jag Philip Robin Christian Mimmi Josefin Rebecka och Jacqueline :D

efter där blev det raker och sen efterfest på Flamman med TOMAS LEDIN??!?! :D:D haha, inte så jätte coolt kanske, men ändå? :D haha
Nu orkar jag inte skriva mer xD
Nöjd med uppdateringen eliot? <3

i kväll blir det tacco och film med lite folk :) massa mys, puss på det!

Tack för världens bästa sommarrock :D


och I belive in u <3

Faith
eEm (8)

watching over you.

Igår var jag med B och piknikade och massa mys :) sen träfffade vi eliot bby och umgiks lite hemma hos henne gick lite runt cooh såhär :) sov hon eliot och sen idag skulle vi egentligen träffa linus, en kille som raggar på eliot ;) men han bangade så vi shoppade istället... inte så bra med min ekonomi precis.. men ja det blev en t-tröja ett par skor och shorts :)


:)

vet att det är sånna korta, men det är bara shorts jag ska ha undet långalinnen och såhär för att inte känna mig helt naken xP :)

kom på efteråt att jag kunde ställt skorna så istället för att ha dem på emn aja :P

sen för någon dag sen köpte jag nagelack och solglasögon :)


fin färg va? :D



Love
eEm (H)

helgen då :)

helgen har spenderats med älskling bland annat :) men även med christian mimmi petra robin tias och några till :) fredes var det grillning hemma hos tias :D
åt drack skratta och sjöng :) massa massa trevligt!! det blev skymning ocd et var inte lika trevligt mer, för fyfan vad jag hatar ållonborrar :o!! men det blev mörkare snart igen oc då blev det trevligt igen :P hehe. var hemma runt 2 har jag för mig och då blev det bara till att sova ^^
På lördan åkte jag och Philip till stan och plocka upp madde för att hon skulle visa mig vart en sminkaffär låg, men det var tyvärr stängd så det blev hm där jag köpte ett par solglasögon och nagelack :D
på kvällen blev det Bio med allihopa igen :) såg The proposal, sjukt rolig xD haha, garvade riktigt mycket imellanåt xD efter det blev det hem mys med älskling och sova :)
söndag vare stan igen till denhär sminkaffäeren :) köpte en mascara och en foundation :) sen blev det madimark och jag blev depp :(
fanns ett sjukt bra erbjudande på en Nikon D60 med Objektiv, ett  18-55 tror jag det var, för endasd 4700 :o?! vaddå jag vill ha pengar :o! damp :( och sen vill jag vara 18 för där fanns ett annat erbjudande på en Nikon d500 med ett bra objektiv även där som kostade 266 kr i 2 år tror ajg det var :o men jag är bara 17 och 7 månader så nej, man måste ju vara 18 för att få avbetalning :( inte för att det kansek är så kul att stå och betala av något så länge, så jag ska spara ihop istället. men det lär TYVÄRR inte bli någon systemkamera snart, för nu ska jag spara till körkortet med? :'(!
Röv :(

nu ska jag iaf starta en bra film och vänta på B <3



Faith

eEm (H)

sommarjobb...

har jobbat nu i tre dagar.. skönt att ha lov igen :P haha :) men det var ändå hyfsat okej, iaf efter 12 i går för då tittade madde in och höll mig sällskap och sov hos mig och höll mig sällskap helaste dagen idag :)
sjukt tråkigt ställe jag jobbar på, men money money, är man beroende så är man xP haha.
blev lite bilder idag, och har inget spec att skriva just nu, men kanske när jag kommer hme från tias ikväll, får se :)
Och jag har ny piercing :D




såhär seriös kan man va' ;)

:P

<3

har man tråkigt så har man.. Love <3

work it.. work it ^^ hahaha


haha läcker jag kände mig igår.. Feel the ironi.. Xd så jävla ofräch jag kände mig :o
madde, alltid lika vacker :)

har man dåligt minne så har man ;(...
 



denna får avsluta :) bara för att hjärtat var snäll och kom med lite överlevnadssocker till mig :D
jag älskar dig <3



Faith
eEm (#)

RSS 2.0