woot woot .

jag kan verkligen inte göra bloggdesigner, jag jag har tagit en ifrån snyggareblogg.se tills jag orkar fixa något nytt :)

why so sad .

känner mig som en liten nörd men har fått serieabstinens x) och ny musikabstinens!! och STUDENTABSTINENS! fick min underbara studentmössa idag!!! LOVLEY!!!!
försöka hitta en klänning, men hittar ingen bra sida? alla sidor jag tittat på har sjukt tråkiga klännignar så ni får gärna tipsa om sidor :)!

hittade dock nyss två stycken som jag gillade starkt :D
Fram

Bak

Fram

Bak



Burlesque .


Riktigt bra film!
Såg den nyss och var helt fast, den visa kanske lite mycket osv, men fassen vad jag tyckte den var bra :D
och christiana aguileras röst är bara fantastisk! har du inte sett den, se den !

puss.

Happy valentine's day :)


Jag älskar dig <3

Hoppas att alla får en fin alla <3 dag :) !

shine a light

Shine a light - Mcfly feat taio Cruz

Försöker plugga men kommer ingenvart just nu.. för en stund sen la jag mig ner när jag läste och 2 sekunder senare sov jag :P och nu sitter jag och försöker få något gjort men icke detta, kan inte fokusera och har prov i morgon.. jippi ..

Lyssnar iaf på asnajs musik samtidigt J

 

Oh juste, det jag skulle skriva här var ju att jag är väldigt VÄLDIGT stolt över mig själv idag :P

Håller på lite med mitt projektarbete och i skolan igår kom jag på att jag helt glömt bort att fixa mina affischer!!! Och konserten är den 6 mars alltså om mindre än en månad.. Så började brain storma med Rolf om hur jag skulle marknadsföra det istället och från ingenstans hör jag mig själv säga; men kan jag inte presenterade för alla lärare på nästa lärarmöte? .. utan att tänka igenom det först fort det bara ur mig och Rolf tyckte att det var en toppen idé! Varför detta är ett problem är för att jag Hatar att stå och prata inför folk på det sättet och blir alltid Skit nervös L  Men Rolf gick och fixa en sak och kom tillbaka och tvinga mig att ringa Inger (rektorn) eller Johannes (gymnasierektorn) och fixade fram nummerna.. jag blev super nojig men satte igång att skriva mitt fina manus som jag alltid gör innan jag ska ringa x)
ringde inger och självklart svara inte hon så jag fick ringa Johannes.. vi pratade snabbt om vad jag skulle säga och vad jag ville ha ut på det och så och så sa han; Ja men i morgon klockan 8 är det möte, kan du komma då? Det är ett ganska stressat möte så du får 2-3 minuter på dig. Så japp, ditt gick jag i morse när jag inte började förrens 20 i 11 egentligen..

Ställde mig framför alla lärare, (känner inte ens hälften av dem..) började babbla och svamla lite på något ställe, men det gick på 1 minut och sen lite frågor på det. Sen fick jag en söt applåd och massa beröm av de lärarna som vet om att jag hatar det.. :D stolt jag blev då (a) haha!

Först ringa en ”ökänd” människa och sen ställa sig och prata inför en massa, im great today ;D eller nått :P

 

Älskar att göra saker jag verkligen hatar och få beröm efteråt J gjorde även en redovisning igår som gick läskigt bra och fick även där positiv kredit :D

 

Nej nu ska jag sluta skryta xD ville bara säga det :P

Nu ska jag plugga och sen blir det hem och kolla på de serier jag missat i veckan

Puss.



RSS 2.0