Silence speaks louder then words .

Så dum jag känner mig ;(

Hade historia som första lektion idag och där jobbar vi som vi sitter, och jag sitter bervid en smart komvux elev som är typ 35 år eller något, hon vet inte om att jag har dyslexi och kollar jätte skumt på mig när jag får papper på genomgången av Marianne och verkar störa sig som fan på att jag läser super långsamt.. och när vi sen ska jobba/berätta vad vi diskuterat ger hon mig inte en syl i vädret, hon babblar på om allt vi båda sagt, och när jag säger något som hon inte tycker värkar rätt och sen säger sitt svar och Marianne säger att det är fel så ger hon mig såna bitchiga blickar om jag säger det jag sa från början och det är rätt. Skit störig människa och man kan ju inte bara byta plats sådär efter att ha suttit där dessa gånger vi varit där.. störigt!

 

Dagen idag ser allmänt jobbig ut, skola först klockan nio till halv tio sen inflytande tjugo över elva till tolv, sen blir det jobb och det är fyra affischer som ska upp på alla ställen idag så det lär ta tid! Efter det blir det hem och fortsätta plugga matte efter som att jag är sämst på det -.-’

Och denna veckan suger satan ;( begravning på torsdag och Alex åker på fredag :(! Varför ska alltid allting hända samtidigt? Life sucks sometimes and that’s it.


So corny and so far away .

fanfanfanfanfan .. :' jävla skit säger jag bara!

men skolan gick väl helt okej idag, fick veta att de tagit bort inloggningen Helt! så jävla najs!:D men sen är även åke min ps tills andreas kommer tillbaka från sin tjänstledighet :@ jag kommer hata mina ps lektioner mer än någonsin känner jag, och jag har honom även i religion ;( sucks i can tell u.
fick även veta idag att vi ska på läger i morgon?! ofta man säger till om det dagen innan? jag läste det på fb för några dar sen men det var mest rykten, för om jag förstod tobbe rätt så är det inte tält vi ska sova i utan på ett höloft?!!
jag tänkte först förlja med, med fick veta att man kunde komma på onsdagen och slippa övernattningen så jag gör så istället :) alltid något.

det sög iaf att vara där utan amanda, men man får göra det bästa av situationen :)
puss

my life according to Wakey!Wakey! .

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor.
Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som ”Mitt liv enligt (artistnamn)”.
Slumpade på spotify :)

Är du man eller kvinna?
almost everything
Beskriv dig själv:

the oh song
Hur känner du dig?
Twenty two
Beskriv stället där du bor:

square peg round hole
Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville:
dance so good
Hur du helst transporterar dig:
1876 the brooklun theatre fire
Din bästa vän är:

feral love
Du och dina bästa vänner är:

got it all wrong
Hur är vädret?
light outside (;D)
Favorittid på dagen:

car crash
Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?

take it like a man (hahaha!!)
Hur är livet enligt dig?

war sweater
Beskriv ditt nuvarande förhållande:

clinton st. Girl
Din största rädsla är:

Brooklyn
Ditt bästa råd:

blame you
Hur du skulle vilja dö?
away
Din själs nuvarande tillstånd:
do they know it's christmast?
Ditt motto:
LGA


Haha, ganska kul ändå :P Nu ska jag gå till skolan ;(

where did the sun go?

första dagen i skolan idag.. kan säga att jag ser verkligen inte fram emot det ;( många som har en vecka lov till, men o andra sidan så har vi fler lov dagar/studiedagar :) och det är fan skönt kan jag säga :D
Men en vecka till hade inte suttit alls fel!
Inte bara första dagen i skolan idag utan även första dagen i skolan på 7 år som jag inte har förstadagen med Amanda :(( det suger verkligen men jag får se det positivt, hon har det skitbra i tyskland så som jag har fattat det :D
men ändå. Saknar dig i mängder bästa vän
och det är även den dagen då jag säger, Hejdå sköna sömn, ha det bra så ses vi nästa sommar -.-
förövrigt har jag varit hos mamma och fått ut all vax hur håret!! :D fick bara ut håret innan, men vaxafan satt där det satt, men äntligen är det borta så jag slipper skiten :) ska verkligen Aldrig sätta i löshår med vax igen!
ska fixa det sista nu, sen gå jag och möter upp Sarah för upprop och information sen får vi se vad som händer :)


puss

Hahah jag och amanda i skolan ;D

<'3

var hos philips morfar idag och jag förstår inte hur något kan göra så fruktansvärt ont! hans morfar fixade med allting, precis som min älskade farmor gjorde, och varje gång han reste sig ur stolen för att göra något för någon annan kändes det som om någon slog mig i magen och jag ville bara skrika ut min smärta! jag var arg och ledsen på samma gång, men leendet satt som klistrat på mina läppar, kunde ju inte förstöra för de andra.
han var som en kopia av min farmor till sättet och det gjorde så sjukt ont att veta att jag kommer aldrig uppleva det igen. jag kommer aldrig känna den ompysslingen på det sättet och hon kommer verkligen aldrig, aldrig säga; nej men sitt ner, jag gör det.
Det gör så jävla ont!
missförstå mig rätt, för farmor jag är så sjukt glad för din skull, för du får äntligen vara med din livs kärlek igen, din andra halva, men varför var du tvungen till att lämna oss, och varför måste det göra så jälva ont när jag VET att du är lyckligast nu?
jag kommer alltid älska dig Ella Agnes Gudrun Ohlsson, du är och kommer alltid förbli den människan vars fotspår jag följer, jag vill komma så nära jag kan att bli en så bra människa som du var, jag vet att jag aldrig kommer bli så bra som du, det kommer ingen, men jag ska försöka, jag ska göra mitt bästa! <3

RSS 2.0