thinking of you .

Goddagens!
sovit som en stock i natt! eller inte .. har inte sovit alls, men iallafall. Min finfina hund kände nog på sig att jag inte mådde speciellt bra inatt för han har legat i min 160 säng, (sjukt stor säng men han valde att ligga änna in på mig), han låg där hela natten och direkt efter att han och pappa kommit in från morgonrundan så kom han upp och la sig precis in till mig igen, söte? hehe! världens underbaraste <3

nu ska jag dra mig till skolan.  Har historia nu på morgonen och duktiga jag har lämnat in min uppgift en dag förtidigt (!) haha :)

nej talk to you later :)
pusshej

Vi pussas :D <3

awem a weep .

hope for tomorrow  -  strenght for today
Funderar på att jag ska tatuera in det faktiskt, gillar't extremt :)

ojfassen, nu är det idool, hejsan svejsan :D

awem a weep .

hope for tomorrow  -  strenght for today
Funderar på att jag ska tatuera in det faktiskt, gillar't extremt :)

ojfassen, nu är det idool, hejsan svejsan :D

you'll better run .


är med och tävlar i Lindas sminkblogg mest för att ;) Nej men alltid kul att vara med att tävla, är inge bra på det alls :P men visst är det värt ett försök :p

dagen idag har varit lite upp och ner, tråkigt väder som attans, men med mina fina gummistövlar på så är det ingen fara :) Ska sova nu, niight :)

turn the music up .

Idag känns som en bra dag :) trotts huvudet värker och jag försov mig i morse, men det känns ändå bra på något sett, vet inte, med det gillas :)!
Sitter förtillfälligt och lyssnar på Olle Hedberg som sökt till idol och kommit till slutaudition, jag är inte den som följer idol rikigt, vet inte varför egentligen, men om han hära går vidare kanske jag gör det ;)
Iaf två låtar :)

Gillar't :D

you talk to much .

Tjohej :)

Känner att det bara blir massa negativa inlägg här förtillfälligt, men fassn det känns som att jag är nere i en sjuk mörk dvala eller vad man kan säga. Jag får bara massa negativa nyheter och det är så sjukt tröttsamt. Igår fick vi veta att pappas nära arbetskamrat har fått cancer i bukspottskörteln som spridit sig till levern.. och även pappas barndomsvän/kärlek har fått bröstcancer. Fick en bra nyhet häromdagen dock och det var att min fasters cancer inte hade spridit sig :) anledningen till attvi var där och fick veta det just då var dock för att vi var påväg till sjukhuset i lund för att pappa fått näsblod som inte slutade på över en timme och en kvart.. och hans panikångest har blivit värre sen farmor gick bort :( är trött på allt negativt!

Något skönt och positivt är iaf att vi håller på att planera inför 200 dagars den 21 november! Lovar att jag ser fram emot det som satan! 275 dagar sen jävlar tar jag studenten :D! Ska bli så otroligt skönt att slippa allt :D! Och på tal om skolan.. idag hade vi historieprov som jag misslyckades helt med och det provet var typ hela grunden till historia B så woow bra emelie..

 

Nu ska jag snart till skolan för att visa alla i min matte grupp hur mö jag suger på matte b..

Haha negativa jag ser fram emot att må bra.

 


quicksand pulling me down .




Ett tungt farväl till min underbara Farmor gjordes i Torsdags med en underbart fin begravning i Lomma Kyrka. Philip och Robin spelade helt underbart och min kusin Daniel var stark nog att sjunga en låt han dedikerade Farmor, så himmla berörande. Prästen berättade massa fina saker om Farmor som berättats för henne och det fick en att inse vilken underbar människa hon var, och hur förtjänt hon var av att äntligen få vara vid Farfars sida igen!
Agnes Ella Gudrun, jag älskar dig och du kommer alltid finnas hos oss!

Genom sorgens mörker lyser minnanas ljus <3

dont upset the rhythm .

Goooooodmorgon :)

 

Sitter på Projektarbete för tillfälligt och jag blir ganska pisst för att jag lämnade in min idee skiss första typ över halva gruppen lämnade in det försent och De fick veta sin handledare och fick feedback på sitt arbete man inte jag? Ofta liksom? Några lämna in igår och även idag och de ha de fixat men jag lämna in mitt förra veckan och fick nu sitta och berätta inför hela klassen om vad jag skulle göra? För det första Hatar jag att prata om det inför alla och Två jag ville fan inte berätta det för alla eftersom att alla inte har kommit på något och jag vill inte att någon tar min idee egoist eller inte det bryr jag mig faktiskt inte. En har redan snott min ide så jag blev lite så på henne men det löste vi :)!

 

Skoldagen idag då. Religionskunskap här efter, tråkigt men det får gå, sen svenska och sen Sceniskt musikprojekt :D efter det ska jag träffa underbara Lizette och efter det ska jag till Skuff :)

 

Och juste, kollade på lite bilder på Oth igår och Shiit vad de har förändrats :P klart man förändras över åren men det märks ju inte så när man bara kollar, men ja, snart börjar säsong 8, heelt underbart :D


RSS 2.0