What's not to adore

sitter i svare och väntar på att mitt hjärta ska sluta, sen ska vi ha fredagsmys :)! i morgon åker vi till falkenberg och bor på hotell och kommer besöka göteborg och ullare ;)

har gjort två nationella denna veckan och båda, som det känns, gick bra :) muntliga blev ag iallafall godkänd på och skriftliga vet jag inte än, men det kändes okej, så vi håller tummarna! P fredag är det lyssn asaken, men den tiden den sorgen (Y) är färdig med samhälls saken med, så nu är det bara att ta det lugnt hela helgen ! puss på det!

in another life .

bio och filmnörd som man är, har blivit medlem på GRATIS BIO!
samla ihop poäng och få presentkort :)! suuuper(Y)

if i didn't know better .

jag hade något att skriva när jag loggade in, men just nu kommer jag inte alls i håg var det var:P

igår trillade jag på diskmaskinen och satte mig på bestikbehållaren, sjuk smärta, men sån tur var hann jag inte sätta mig helt innan alex fick tag i min arm. men haha, ja.. skratta gjorde vi, sen kom det några trårar och sen skratta jag igen haha :P
Blev även besviken som fasiken igår, men vad gör man? eltar inte det och tar inte upp det.

helgen var skön och + en studeidag i går (måndag) Över nice! har mest tagit det lugnt inför kommande vecka med 2 nationella denna veckan -.-' i morgon är det prata och sen på torsdag är det skriva? eller nu är jag helt fel på det igen? hrm. är inte säker. men tror det var så och sen fredag i nästa vecka är det skriftliga.

haha fullkomligt onödigt inlägg. märker att det bara börjar komma sånna nu :P men ska väl bättra mig :P
ska ut och power Walka sen, får se om jag skriver i kväll, annars hörs i morgon (y)
puss


don't stop .

Igår/idag, var helt underbart! New Moon var helt underbart bra!! Början mitten och slutet, inget gick att säga att det bara bättre eller sämre! och det som jag tyckte var alldra bäst det var att se New Moon höjde kvaliten på Twilight! får äl erkänna att man är ett twilight fan innerst inne, men shit vad härlig känsla att se den på premiären! + att det var första gången jag såg twilight på bio, har sett den innan (typ 10 000 ggr) men det var en helt annan upplevelse att se den på bio!
men ja, tänker inte skriva om vad som hände, fall någon läser och inte har sett den än :P om ni inte tänkt se de, GÖR DET ändå!! :)

när vi kom hem till Malin efter bion satte vi oss och pluggade lite, sen somnade amanda och jag och malin satt och pratade till ca 20 i 5 sen la vi oss med. men själklart kunde jag inte somna... så jag kan lova er, att jag är VÄLDIGT trött just nu :P men ska pysa till sängs snart :)


innan bion blev de en "romantisk middag" med bästa vän, otroligt kul var det x) shit vad man kan skratta mycket åt mat och andra Skit-roliga saker. Tror Amanda fattar och det är det viktigaste, kul var det i alla fall :)

nu sover mitt hjärta snart på min axel, så nu blir det sängen nästa. äntligen ska jag Sova :D! haha
puss!
och glöm inte se new moon!

tonight, tonight we gonna se it happen

Nedräkningen är slut! nu är det bara 12 timmar kvar till Twilight börjar! och efter det så är der premiär av efterlängtade NEW MOON! snacka om att jag ser fram emot ikväll!

Och inatt, det kommer bli perfekt!
Lite jobbigt med skola imorgon, men jag LOVAR, det är det värt!
puss på detta :)!

Well isn't this nice .

Fy satan vad det blåser ute! så lite pluggsällskap av fem ljus och en katt (Y)

Har en massa att göra egentligen, men man har sina pluggstunder och min är inte här riktigt än :P...

Men iallafall, vad jag har att göra:
Samhälls prov 10/12
Engelska Nationella muntligt 25/11
Engelska Nationella skriftligt 26/11
Engelska Nationella läs&skriv 4/12
Engelska Nyhetspresentation 30/11
Samhälls arbete tills 30/11
Hmm, nu vet jag inte om det är mer, men tycker detta kan räcka eller? varför ska allt alltid komma samtidigt?
Men nej, nu blir det nog för mig att plugga...
Puss


And how does it feel? It feels like crap.

Dagen idag har inte varit alls bra.. har inte sovit ordentligt och har känns mig konstig sen i går :/ det känns hela tiden som att någon ser mig och iakttar mig. Skitjobbigt kan jag lova!
Och sen en annan sak, jag mätte mitt midjemått idag… på ca 4 veckor har jag inte fått bort en ända j*vla cm :’(.
Men ja, livet går vidare och jag blir stöttad av världens bästa vän<3

Nu känns det lite jobbigt att bara lägga upp ett sånt  här inlägg, men jag måste skriva av mig.
Jag känner mig orolig och osäker på mig själv. Men det ska kanske vara så ibland, jag är bara väldigt trött på det! Det är sjukt jobbigt i alla fall och just nu känns det bara så mycket, Med skolan och allt.

Men nu ska jag se ugly Betty, puss.


..




Hahaha, en plansh till skolan. inte för att det känns som att den är gjort för personener som går i gymnasiet, men ändå :P Lite nöjd är jag :P

!!!!

Jag borde nog släppa detta nu, för det kommer lösa sig, men FYF*N vad jag är arg!!! Den jävla helené är helt lost i sitt huvud och jag är så irriterad just nu! Hon ska för det första prata med mig först om jag håller på att få ig eller inte kommer nå mitt mål och för det andra har jag fårr godkänt på ALLA FÄCKING uppgifter jag har lämnat in! Och för det tredje är kursen förlängd för mig del pga olika saker och det har Jeanette pratat med henne om mer än 3 ggr!har hon ett sånt stort fel i sitt huvud att hon inte kan ta in information om en elev och behålla den där?! Helt ärligt. Vill bara smälla till henne en sån jävel :’@@!


fix u .

håller på att fixa lite med bloggen.. urskta röran om där är någon (a)

<3 .


jag har typ sveriges mest korkade hund :D inte för att amanda ser mycket smartare ut än honom men ändå x)


haha ursäkta mitt skratt.. försökte vara diskret för pappa sov :P

gonatt :)

never again .

Jag har ONT i mitt huvud och är Sjukt trött -.-
Tänkte lägga upp lite kul videos från i fredes, men orkar inte, så gör det sen :)
haha hej

nejnej Hoppa!


Dag en super bra, jag mår super bra och allt är super bra :D låter detta sammanfatta dagen. orkar inte uppdatera med. men inget speciellt har hänt, bara happy tankar :)


Godnatt (Y)

mihi .

Är med och tävlar på Fokis blogg :D mest för skojs skull, inte för att det brukar gå så bra, men ändå ;) värt ett försök :D
tävlar iallafall om något som man själv fick välja ( två prudokter ) från Mihi.se

klicka på bilden för att komma till sidan :) valde iallafall denna och

detta :D

önska mig lycka till ;) :D!

someone .

Fars dag idag! alltså farfars och morfars dag med Smart va? ;)
Men efter som att det är pappas dag idag har jag bakar en chokladkaka, (en misslyckad kladdkaka(a) det blev torr men j*vlig god!) mycket gott :)!

jummy!

Sen såg pappa och jag Grease, en klassiker för att hylla de gammla ;)

Grattis alla Snälla pappor :)

and what about the pain .

idag började sådär, var helt nervös att amanda inte skulle komma till skolan idag för att hon mådde dåligt i natt :/ känner mig helt taskig i efterhand, men jag visste att jag verkligen skulle behöva henne inne med mig när jag tog vaccinatio, för att jag visste att hon skulle lugna mig och få mig att må bättre. har ni en sån vän? en vän som gör allt för att du ska må bäst? jag har <3!

på tal om vaccinationen då, jag lova, FAN vad jag hatar sprutor! precis när vi kom till vårdcentralen och gått in och satt oss trodde jag fan att jag skulle svimma, hela rummet typ krympte kändes det som och fan vad jag mådde illa! sen böla jag som en bebis, hyperventilerade, fick tröst från bästa och sen var det klart :). just nu har jag inte ont i armen så, men jag har en jävligt tryckande känsla som ger av en väldigt ovanlig smärta. men det ska gå över inom två dagar, det jobbiga är bara att det börjar bli värre nu :((. det är en bivärninging, lite irritation men ja. och sen har jag fått tröttthet och huvudverk andra symtomer har inte dykt upp än, och jag hoppas verkligen att de inte gör det heller :)

Skola i morgon, om jag mår bra, :). vilket jag hoppas :)!

nu ska jag kolla på arga snickaren för jag är Sjukt trött..
puss.

it's like wishing for rain as you stand in the desert .


den bilden tog jag bara med för att katten syns;P och man ser halft att jag kan hava de bode underknee och overknee :D

inte jätte hög klack, men de är såå söta :D och platå fram :) vet inte hur hög klacken är, ska mäta sen ;)

snart blir det power walk med bästa <3
hej :D

look in the mirror .

tutu.

såg på Harry Potter och halvblodsprinsen för en liten stund sen och fan vad den var dålig i jämförelse med de andre. och det slutade ju bara? och sen var där lite väl mycket lovelove.
Den var inte dålig dock, den var det bara i jämförelse:P

Jag är uttråkad, vet inte vad jag ska göra. måste plugga. måste verkligen plugga :( måste göra det snart för Ojsan, i morgon är det skola igen -.-'

puss på en dryg dag. och jag är hungrig.

RSS 2.0