ben and jerry's <3

haha låter helfet ju :P

gårdagens D glömde jag lägga upp så här kommer den :P

ingen bra bild, men min nya kofta, strumper och covers vare iaf :)


Försökte lägga upp ett inlägg, skrev en massa, men det gick inte att lägga upp :( Men jaja.. Har myst med pappa ikväll ätit good mat och Ben & Jerry's :D gooooott :)

girrrrrrrrrrrl Pms.





kolla i slutet av denna om ni inte pallar se hela, måste bara se kyssen !!

pouss

baby, goodbye .


HAAAAAAHAHAHAHA!!! såful!



:)

LOL

work it giiiiiiiirrrrrrrrrls ;D

..

HAAAAAHAAA x'DD!!

ju jsut got to lova it ;D

what can i say

 

Tuuuut!

Sitter i skolan och skriver nu i Word? För Internet funkar inte så det blir att skriva ett inlägg här för jag blev sugen på att skriva .

 

Ville ju skriva lite sött att min mobil kommer i slutet av denna vecka eller i början på nästa :’’’’’’’’’’’D Sony Ericsson w995 i silver dööö vad söt eller hur :D!

 

Har varit och käkat lunch med Amanda och Sarah idag ! GOOOOOODTT:D pizza :’) och sen ska jag träffa eliot efter skolan :))! Ku ikväller med henne och få träffa alliop igen :) det ser jag fram emot faktiskt :)!

Känner mig helt glad just nu vet inte varför, men innan var jag helt damp men aja, det går i vågor. Hoppas bara jag är såhär gla i kväll med :)

 

Bild.

 

 

 

Sen har vi då mig och Amanda, de smartaste ni kan hitta tsm! HAHA! Jag suger på att ljuga :D!!!!!!!

Och i skolan får man roa sig best man kan när Internet är dött.

försökt till dagens outfit ...

nya åke? fast utan näsa? HAAAHA :D

fler bilder? gå in på amanadas blogg :)


ta av dig skorna och känn friheten?

Ursäkta KASS uppdatering, men internet här hemma funkar bara när det själv känner för det och i skolan så funkar det inte att blogg riktigt alltid, men får väl slänga in ett inlägg då och då istället..

skolan just nu är Så sjutk dryg! börjar undra om der roliga ämnena verkligen väger upp de tråkiga?! Jag orkar inte mer :(
fick lön i går fresten! OOFC åkte ja in med Amanda bästa till stoorstadeen Malmö och SHOPPA :'D

Ursäkta putgumpen därja, men fick ingen bra bild ...

fortfarande ursääkta putgump :P
och sen köpte jag klämmor deo eyeliner och lite smått och gått? minns inte :P
och man sparar väll det bästa till sist?
SHOOOOOOOOOES :DDDDDDDDDDDDDDD

bilderna gör de inte sin rättvisa, men FATTA VAD DE ÄR SÖÖÖTA :'D och snyggilisnygga :D
LOVE!

Hade en massa trevligt med amanda i stan :) sen mötte vi eliot efter där hämta mina convers och Amandas pumps :) och sen babla vi en massa! alltid trevligt :)
Nu ska jag sova. ska ju upp i morn..

Och juste, jag förstår inte mig på dig ibland :/ (L)

puss.

:)

Två MYCKET MYSIGA låtar :) lyssna :)
 

take me baby or leave me.

två punkter som jag bara måste få ur mig även här.
1) OFTA man har mage att klanka ner på andra när man är så osäker i sig själv? inse bara att hon hittat sin rätta stil och inte du.
2) (till en annan person..) Du är inte ett Offer förrens du själv gör dig till ett.

Idag har varit en äcklig klibbig dag men ganska skön, gick i skolan 9-11 sen gick jag med amanda hemåt, skulle egentligen skiljas åt vid tunneln men hade gansak mycket att prata av oss om så det blev att vi slog oss ner där en stund eller vad man kallar en timme :P sen bestämde vi oss för MF så hem till henne dricka lite sen gick vi till the buss :) men HAHA på vägen in såg hon en liten bil där det stod IQ på så var den helt mickro liten så jag kollade med så när vi kolla typ vid framsätena så kliade mannen som körde sig melan bena, inte bara liksom klikli utan klämkläm HAHAH!! vi bölade fan av garv! tycker att man kan nog tänka lite på vad man gör i sin bil när där är en stor buss vid ens sida xD!!!!!

nu ska jag byta om lite snabbt, kan ju säga att ajg inte känner mig speciellt fräch och jkag ska hem till mimmi och hugo i kväll med robin och philip :P så får väl duscha litta snabbt nu :P
pouss

fan vad hon babblar!!!!!!!


sitter på engelskan just nu och kom på att jag filmade amanda en stund under skolan i går! haha! ursäkta att man ser mitt huvud lite imellan åt.. HAHAHA X''''D Enjoy xD


skriver mer sen, ska låna pappas dator när jag kommer hem :)

.

jag blir så jävla aaaarg!! ett jävla förlåt, tror du det hjälper?

sorry damp!

det är min stolthet

damdidamdam jag har skoskav, men det är sånt man får tåla när stoltheten sitter i ens skor..

vet inte varför, men när man står i ett par högklackade skor känner man sig inte bara längre utan aven stoltare på något sätt. sjukt skönt känsla :) så det lär väl förhoppningsvis bli mer av denna höst och fram över (Y)

Btw skolan började idag -.-' jag går från 9 till 4 alla dagar utom fredag då slutar jag 10 över 11 :) och vi har fått flex så att vi bara behlver gå 30 timmar i veckan! skönt! det är mycket, men fan hellre det :) men över lag skolan suger! me ska läsa mycket foto nu så, hoppas jag överlever
Och som amanda sa idag, Det som inte dödar oss det gör oss starkare. det ordspråket talade verkligen till mig, vet inte varför ännu, men det kommer nog det med :). det var bara känslan av att höra det och av att säga det.


nu ska jag snart äta, är VRÅLHUNGRI :p sen ska jag nog ta det mest lugnt, har huvevärk :(
pouss

adkfjl


vet att bilderna blev kassa men kanske så amanda?

han som aldrig hann bli stor

Hur kan det vara så svårt? jag dööör snart av damp! vill bara skita i allt krypa in nder täcket och försvinna tills mitt gardrobs innehåll är nyss :'@
jag ska på SKOLSTART?! inget man klär upp sig för? men vad ska jag då ha på mig? vill ha klackar så det ska jag ha, men vad Fan ska jag ha till? det är inget viktigt egentligen och jag försöker få det till att se ut så med eller vad man ska säga?
aja, få se. vill bara försvinna ett tag, en det går inte för jag ska vara på skolan om en timme :'((((

hörs sen.

i need you soo bad

Det går sin tid mellan uppdateringarna när jag är hos philip, det är lite svårt att uppdatera där i från eftersom att han bor mitt ute i igenstans och har inget internet :P
men iallafall, har varit påMalmöfestivalen fredag lördag och idag då:) LANGOOOS :D u got to love it :') haha!
Det är just tråkigt att de ska börja ha det var trejdje år i stället för varje, men det blir bara mindre och mindre, iår är det ändå 25 års jubileum och det märks inte alls tyvärr :( tycker det ska vara stort och massa pampigt :D

men men. har funderat på det med mina pengar som jag får från sommarjobbet. vill ju ha en systemkamera såå mycket och nya kläder och sånt. tänkte ju lägga ganska myket till körkort, men kan även bara lägga 600 så att jag börjar köra men pappa och sen börja köra på bilskola när jag övningkört ett tag och lärt mig mer.
och gör jag det kan jag ha råd till kläder kamera och lägga undan lite :) Det vill jag :) hhe. men ska tänka mer på det, kolla runt lite och så :)
kul att veta va :P haha!

nu ska jag komma på the unit med pappsi och philip :)
pouss

make it better

om ni inte har något bättre för er :) lite tufft vare faktiskt :P

..

den bästa bortförklaringen ever.

Keith Griffins, 48, åtalas för barnporrinnehav.

Men han nekar till brott.

Och hävdar att hans katt laddat ner bilderna.

Polisen i Florida hittade över 1000 barnporbilden i den 48–årige Keith Griffins dator.

I onsdags åtalades han för innehav av barnpornografi.

Griffin, som bor i Jensen Beach, Florida, USA hävdar att han är oskyldig, skriver brittiska Guardian.

 

Hoppade på tangentbordet

För polisen berättade han att han höll på att ladda ner musik i sin dator och gick ut ur rummet en kort stund.

Och då ska, enligt hans version, katten hoppat på tangentbordet och börjat leka med musen.

När han kom tillbaka såg han "konstiga saker" på sin skärm, hävdar Keith Griffin.

 

Fick fängelsestraff

Men hans försvarstal gick inte hem hos polisen. Han greps och fördes till fängelset.

Katten fick flytta till den misstänktes släktingar.

 

Källa : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5640759.ab

 


over and over again

Gårdagen blev väl ganska så osäriös framåt kvällen.. Var med Amanda och vi var aströtta och jag tror nog det var pga för mycket sömn :P vi sov 11 timmar den natten xP ett tag om man säger så, och sen var dagen med uttröttande när inget blev bra frutom amandas hår och busskorten :P
Men ja, vi tänkte starta en riktig tjejfilm och bara sitta och slappa, men såklart surra tv ashögt pga playstationet som vi hade igång så det blev inte av:P kolla vad som skulle gå på tv och såg att; Hur man blir av med en kille på 10 dagar skulle börja klockan 9! Perfek :) Fick även COCA av hennes bror och lite chips (!) :D! men sen blev man bara tröttare och tröttare och helt plötsligt prata man högt om en massa, inte skrek, men om saker hennes bror kanske inte ville höra xD kul vare iaf :)
tack för att ni följde mig hem :)
somnade vid 5 i morse, vaknade vid halv 1 gick ut me dhunden sen till kyrkan för att prata med Lars och svara på några frågor ta och ta en bild.

vill träffa hjärtat och vill äta något riktigt gott :)

Var ligger landet där man böjer bananerna

Gårdagen varm man men Amanda :) trevlans. Tog det lugnt, gick lite runt och så :) sjukt kul att vi ÄNTLIGEN träffas :P haha! har sovit här i två nätter juhe :) Mööösigt ;D
i går kväll nördade vi oss vid datorn och hennes bror hjälpte mig att få spotify och Ps :D!
nördiga som man är xp


Idag Skulle vi till stan TIDIGT och prova skor :'D
vaknade inte förrens halv 11 så redan där var det mindre bra.. gick och duscha och sen kom vårt STORA dilema. vad fan skulle vi ha på oss?
sen ringde Amanda sin mamma för att se om hon kunde låna hennes tröjja och då sa hon, Ja men glöm inte ta av den när du tonar dig.
Amanda Afan det hade jag glömt!
så klockan 1 gick vi till hennes frisr och satt där i två timmar...

är hon inte Snygg? MAHAHAHAH! :D!
resultat blev bra :)! men under tiden så regnade och såg ut att bli massa pissväder :( men vi gick tappert och hämta busskorten och tog oss in till stan! yeaah! gick in i en skoaffär sen dig vi för där var bara fula skor, så vi handla EN kinabox för mer hade vi inte råd till :$ haha! sen åkte vi hem igen.. gick och böla som bebisar men ja HAHA NEARDS :)

nu vill vi ha godis :( och COOOOOCA :(
pouus amanda jag uppdaterade ass :)

den osynliga pojken..

såg precis en bit av tyra banks show, och Tyra är faktiskt väldigt smart ibland och brukar ha bra åsikter men idag fyfan vad dagens avsnitt var dåligt! det handlade om rasism och de frågade folk vad de tänkte när de såg först en vit kvinna med tre barn och sen vad de tänkte när de såg en svart kvinna med tre barn. De som satt och pratade om det frågades och bads om en jävla åsikt och sen fick de inte ha den åsikten?! jag fattar att man inte vill att det ska finnas så mycket rasism emn frågar man en människa vad de tycker så ska de fan få tycka vad de tycker! men Nej, tyra gick på en kille som blivit uppväxt och uppfostrat som rasist för hans familj och släckt var det, det är inte hans fel, men enligt Tyra då så var det inte en bra anledning till hans åsikt? han kan fan inte hjälpa hur han är uppväxt!  det är inte så att han fick välja vem som skulle uppfostra honom!
och sen ska de fråga SMÅ BARN! dagis barn max förskolebarn?! om vem de trodde var chef ( de hade en bild på en mörkhyad och en vit) och då sa alla han vita. sen fråga dem vem som var smartas av en vit man och en asiat, då sa alla asiaten för att han såg smartare ut, när de sen då började fråga vem skulle passa bäst som presiden då började de SMÅ BARNEN prata om att alla är lika värda, hudfärgen spelar ingen roll och de kvittade bara människan var bra och den hade bra tal OFTA det kommer från dem?! skulle flera små barn sitta och säga det? väldigt trovärdigt att det var deras ord? jävla manupulativt skit! 

PUNKT! 

Har inget emot Tyra i vanliga fall så detta hoppas jag verkligen bara var en ENGÅNGS händelse! 

a long time ago we just to be friends..

tralilulanlej.
igår fick lilla jag ett anfall på far min och min äldre bror! Jag verkligen Hatar att de hela tiden klagar på vad jag Inte äter?! det är inte så att jag kan hjälpa att jag inte gillar hambugarkött? och inte köttbullar eller prinskorvar eller massa sånt äckligt. så sa pappa, men du åt det på MaX häromdan, då gick det bra! och visst jag förstår vad han menar, men det smakar inte alls lika dant nör man har sås och grönsaker och sånt till! inte för att jag tycker det är gott där i heller, men det är tydligen problem med det. Jag kan inte hjälpa att här hemma alltid lagas massa fet äcklig mat som jag inte äter, och jag säger det varje gång som de klagar att jag inte gillar det och ändå så klagar de nästa gång igen, och säger att jag aldirg sagt att jag inte gillar det. Ovanligt i min famlilj? Nej...
och jag bilr så trött för det är liksom inte lite de klagar iheller, för när de väl börjat håller det på under hela måltiden och kan fortsätta efteråt!
Det som jag tyckte var konstigast det är vad fan alex har med saken att göra? han är min storebror och visst gulligt att han bryr sig, men det hela igår började med att jag fråga om jag fick ta ett halv brö till och så svara HAN Nej, för du åt bara en halv hamburgare? jag blir så jävla damp på dem!

och så, nu fick jag sagt det..
Idag ska jag träffa Amanda :D! vet inte när, men hon skulle höra av sig senare :) får se vad vi hittar på, men vi har snart haft 10 veckors sommarlov och vi har träffats Två gånger, första gången var i 45 minuter dagen innan hon åkte. så det var bara typ hejdå och ha det bra och sen när hon kom hem så träffades vi 10 min utanför henne för att säga hej allt bra :P
så nu är det attnas på tiden :)


its a beautiful day cus of u!

Amanda, måste bara säga TACK till dig! verkligen, jag menar det från varje del av mig. Tack!
Jag har mått riktigt dåligt i några dar nu, har gjort det innan med, men det kommer i omgångar, men denna gången har du verkligen hjälpt mig! allt du skrivet till mig och allt du har tänkt på för min skulle, det har hjälpt mig att inse att det kan ändras på och att jag måste fortdätta som jag gör och lite hårade kanske. att du finns där är en stor tröst för mig, jag vill inte gråta idag som jag velat de andra dagarna, jag vill inte så och vela om vilka kläder jag ska ha på mig om jag ska ut, jag vill bara vara jag, Emelie, som är vacker i sig själv, och det är tack vare dig! vet inte om du visste hur mycket du hjälpt mig, därför skriver jag detta til dig :) Tack min underbara vän<3
du är en skönhet, bara så du vet, och jag vet att ni andra med håller med!
stal denna från dig, sorry :)

and we dont need to dream tonight.

Postat av: Amanda, dampa inte på mitt inlägg bara (A)
det är okej att dampa på sånt lika mycket som det är okej att säga fakta... att du är så grymt vacker. Men jag förstår vad du menar med spegeln... hur ska man kunna ta emot alla komplimanger när man inte själv känner sig nöjd liksom.. klart man blir glad av komplimanger... men ja.. du vet vad jag menar va?
Positivt är ju iaf att du tränar och är hälsosam ju :) Klart man måste äta godis ibland, annars blir man ju rent knäpp.
Vill du bli bättre med maten för att komplettera träningen så kan du ju testa .. hm, känns fel att säga diet... men det är ett visst sätt man äter på för att ens kropp ska må som bäst! Du vet det här med vata, pita & kapha.. kolla upp det :) Det sägs vara ett av de bästa sätten :)
Älskar dig min skönhet <3 & du... jag är våg och drivs av venus som står för skönhet, så jag vet vad jag talar om när jag pratar om skönhet. Bara så att du är medveten :)

Svar:
Vännen<3 Tack för att du läste det och för att du försöker förstå mig, du anar inte hur mycket det betyder! eller jo det gör du nog, men ändå!!
komplimanger är sjukt kul och man blir hur glad som helst av dem, när man väl kan ta emot dem! det är bara så att vissa är bättre på att ta emot komplimanger än andra.
Jag fattar mig inte på folk som slutar helt med godis, jag hade tappat vettet! hade inte pallat mig utan det socker och allt sånt! haha, det är något man i min värld inte kan leva utan ;)
Jag ska kolla upp det faktiskt, tack för att du sa det<3 det är svårt att äta nyttigt i min familj när ingen annan försöker. lagar pappa mat eller någon annan så blir det alltid massa fett och såhär och aldrig grönsaker.. och jag pallar inte alltid laga mat? det har jag inte tid med ju. men Om man kan äta TYP samma men på ett annat sett ska jag klart kolla upp det :) tack<3!
älskar dig med sötaste du<3 jag är medveten :) och jag lyssnar på dig <3!



 var bara tvungen att lägga upp hennes kommentar! så himla fint skrivet av dig vännen! tack igen<3 :')

Dagen idag har varit lite upp lite ner. har mest tagit det lugnt och kollat tv och såhör, sen nu ikväll vare sommarchansen, och tyvärr vann inte killarna eller gick vidare till svensktoppen, MEN de gjorde ett skitbra jobb och var jätte duktiga :)

Imorgon ska jag träffa Philip, vet inte vad som händer, men hoppas på en mindre depp dag från min sida :)

chatch the moon (!)

okej, nu kommer jag vara allmänt damp och hata mig inte. men FAN vad jag kan hata mig själv ibland :'( och just nu har jag blogg för att skriva av mig, så vill ni inte läsa om mitt damp på allt mitt fett så läs inte vidare<3

Varför ska det vara så sjukt jobbigt att träna och inte se något jävla resultat? jag vet att jag inte är tillräkligt på, men godis och sånt, men jag har minskat och jag har börjat gå mer, försöker äta mindre och lite oftare menfan hur ska jag orka fortsätta när det inte synd ens 1 cm? inse hur jälva jobbigt det är att behöva gå med hyfsat höga jeans som spänner satan i magn bara för att känna sig "okej"? inte för att jag inte lyssnar på er som säger att det ser bra ut i vilket fall, det är vad jag ser i spegeln, inte vad ni ser. inget illa menat. men jag kan fan snart spy på mig! inte kontigt att man ibland överväger att sluta äta helt även om det är livsfarligt! jag vill fan bara få känna mig lite nöjd utan att se uppstoppad ut eller att det ser ut som att jag målat mina jeans direkt på benen :'(!!!!!

godnatt


BEAUTY u dont got it


and when you dont get it, what do you do

Sommarlov igen nu :)! ganska skönt men ändå inte. vet inte, det är inte så att jag längtar efter skolan precis, men jag vill ha något att göra, inte bara att göra göra, utan något att göra så att man tjänar lite pengar?
Idag flyttar Philip in i sin nya alldelesegen ( jag är bara inneboende :P) lägenhet :)! ska träffa honom efter jobb och hjälpa till lite med att flytta dig grejer och sånt och sen blir det väl att spendera natten där :)

Amanda blev fotad igår, och jag måste bara säga: JÄVLAR VAD DU ÄR SNYGG :D förlåt, jag vet att du inte var helnöjd med bilderna, men ville ändå säga min åskit igen, Snyggo :) ershaagen.blogg.se sheck it out :D

Sommarjobbade i kyrkan i två veckor, :) en massa chill jobb om man söger det. låg mest i en bänk och kollade oc men johanna xP
men faktiskt så ahde vi rekord på besökare, för på en dag hade vi 21 besökare och det var mer än de hade på 3 veckor förra sommaren (Y) och en dag blev vi intevjuade av skånskan och kom i tidningen förra veckan xP

det var mycket bekvämare än det ser ut :P :D!

utsäkta flabbet och att mina byxor ser helkul ut :P

vet att bilden ser sjukt kul ut, men det Blåste och mina ögon rann satan xD bilden från skånskan :P

Nu ska jag kolla klart på lipstick jungle sen ska jag göra mig färdig, Pouusss (Y)


du är så beroende av uppmärksamheten

Haha Amanda, jag vet inte vad vi gör egentligen, sjukt dryg video xD men johanna lägger stenar i en skål så lägger jag tillaka dem och sånt .... haha xP

tänkte skriva, men glömde vad, så jag skriver senare istället Hoj :)


RSS 2.0