love :)

älskar denna låten :) knarkknarkknarkar den xP :D

videon kan man ju disskutera vad man tycker om den :P




och denna måste ni bara se !! ingen kan dansa som honom!




:''''') lovelovelove


faith

första doppet! ;D

igårdå. Svedala marknad vid 3 tiden, träffade Mimmi, christian, philip<3, robin och jonne där i väntan på spelningen som btw gick skitbra! de spelade då på svedala marknad i går och det var riktigt trevligt, lite lite pubilken men fan de gjorde det bra ändå! efter spelningen gick jag och Petra hem till henne för hon skulle hämta tröja och plånbok sen blev det food :)
åt på intermezzo allihopa vilket blev 10 pers xP så det tog ganska lång tid innan maten kom men det blev en massa trevligt prat sålänge :)!
Petra skulle till sin häst så philip jag robin och petra åkte dit och hälsade på den söte och gav honom vatten och kjelade :D! attans vad jag älskar hästa:') ohh jag ska få rida med petra med :D!

petra åkte hem och vi andra åkte till malmö V.hamnen och mös där :)! blev även första dopppet för i år :)! mysmys! men en massa kallt :P
vi gick ett varv i v.hamnen och landa på en lekplats med massa saker man snurrade på och där fastnade vi en väldigt långstund, satan vad kul det var xD Tack alla för en megamysigt dag och kväll! <3!



Dagen idag har inte innehållit så mycket än, har varit i kyrkan och pratat med My om mitt sommarjobb, men annars har det inte hänt spec mycket. ska snart duscha, sen blir det väl någon bra film och vid 4 ska jag tvätta :(

händer det något mer så lär jag väl skriva det sen :) ha en bra dag!
Love

faith
eEm (#)

hatahatahata!

gårdagen då :)
igår var det Axelfest då :)! mycket trevligt var det !! man fick se en helt annan sida av många, inte bara för att det drack :P men utann nervöstet och såhär inför en föreställning alla var avslappnade ch hade mycket trevligt! det blev många skratt och massa musik och jag fick sköta ljuset :D:D! stolt (a) haha. satt med katra uppe vid mixerbordet och jag bara ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR alla knappar och spakar att dra i :D fick göra en massa och det blev faktiskt ganska bra :D! haha. åkte hem vid 1 tiden för att Jag var astrött och philip med för den delen och han skulle upp halv sex idag och börja jobba halv 7 tillls 7 i kväll. tycker synd om dig love :( <3

till rubriken då, jag verkligen Hatar min bror :'o. vet att hata är ett starkt ord men fan jag finner inget annat ord! han är så sjukt dum i huvet och låter det gå ut över mig varje jävla dag! konstigt att jag mår dåligt då? jälva idiot!! vet att det kommer låta så korkat när jag skriver det för det kommer typ låta så patetiskt och ofta man hatar sin bror för en sånsak? men det är det att han gör samma jälva sak varje jälva dag för att försöka vända pappa emot mig?
men då idag, han påstår att han ringt hem och bett mig komm aut och hjälpa han och pappa in med påsarna för de hade varit och storhandlat, men här hemma ringde det inte? både jag och alex var hemma tror han inte vi hade märk det då? men nej hem kommer han och skriker som en jälva idiot på mig att jag bara ligger på soffan och såhär och är så jälva fet och pallar inte göra något och så vidare.. så skrev jag men fan du har inte ringt hem vad är ditt problem? han bara jag ringde hem och du svarade för fan! och så fortsatte han att skrika.. alex kom ner och stälde sig på min sida och sa att det inte hade ringt och då hämtade marcus pappas mobil och visa nummer han ringt och det var då hit.. och ja. han tryckte nästan upp mobilen i huvet på mig och skrek igen hur jälva fet jag är så jag kände hur tårarna bara började forsa så jag tog mina saker och sprang upp och small igen dörrn.
tack alex för att du pratade med mig <3 och förlåt tias att jag kommer senare till dig, men jag blev lide varm när jag gick ut med alex så jag var tvungen att duscha och vill gärna ha hunnit lugna ner mig innan jag kommer :/

hoppas på attt kvällen blir lika bra som i går om inte bättre, ska hem till tias och fira han 20 års dag :) massa grattis :D!

faith
eEm (#)

:)

det blev en massa mys i stan trots vädert :) köpte hårfärg nagelfil och en gigantiskkorlek enbart för skojs skull :P bildet kommer sen xP

la blonda slingor ihåret idag :) eller ja Philip gjorde det till mig :D! thanx :D det är ju inte såhr jag vill ha det, för det är förljust och så men det visste jag ju att det skulle bli, därav tanken att lägga morkareblond i det nästa vecka för att se om det blir bra ? :)


idag har varit en helt okej dag :)

pouss :D

faith
eEm (#)

blåser bort..

då har man varit uppe ett bra tag då :o vaknade 7 även idag.. Dryg! vet inte varför men kunde inte somna om iheller.. så har slappat hela morgonen typ :P kollar serier, kollar tattueringar och peircings och massa sånt :)!
så det är ändå mys :D!
hittade en tatto + peircing jag vill ha :D så när man är smalnog :'''D!!! fast jag ska ha en text med där någonstans tror jag.. kanske.. men iaf :D

är den inte ÖVEEEEER fin? :D

sitte roch väntar på älskling just nu, han kommer väl om en 45 minuter eller något :) vi ska till stan tror jag, för meningen var att vi skulle mysa i vädert vid vattnet och sånt hade jag tänkt, men ja :) som Amanda och Ellen sa igår, det blir var man gör det till :) och det lär ju bli mysigt vilket som :) LOVE

pouss :D

faith
eEm (#)

still love the sunshine :D

Idag vare strålande sol och en massa nice väder:D! la ute i solen någon timme, men så bra pigment som jag har så syns det inte ett skit! HAATA!!!!

vid tre kom älskling och plocka upp mig så åkte vi till svarte och kollade på lägenheten och gick på stranden, myyys :D
sen var det tivning av scenen, alla tält och allt mög i klgerupslada. var där vid 5 och började plocka och ha oss och var färdiga runt 9. då hade vi lämnat allt i svedala med :P
men ja när allt var färdigt där inne typ så skulle allt in i lastbilen och på släpen och såhär och det kunde ju inte alla hjälpa till med så jag snodde tias penna och började rita på honom och Philip hjärtat :P haha, men det slutade med ett skatat knä och MASSA MASSA vatten på tias och lite på mig xD haha fan vad vi sprang och kring och hälde vatten på varandra och han ritade fan en hitler mostach (stavning??) i fejset på mig! Jag hatar att han är starkare än mig x'D haha.. :P rolig dag ändå faktiskt :)
i morgon blir det att steka i solen helt i onödan för jag får ändå ingen färg sen stan med älskling och massa mys :)

pouss :D

mitt knä efteråt xP syns inte så mycket men FAN vad det gör ont :o :P haha det blödde litta men nu svider det mest:P men klantid som man är skulle man upp på en högtalare som var nerskruvad och hade en massa skruvar här och där och sen en i mitt knä.. :P


understanding
eEm (Y)

sunshine, ilove ilove :)

imorse vaknade jag vid 6 tiden,FYFAN vad jag var kissig xP lite trött var jag med för jag tror klockan var halv tre när vi stängde ner vår trevliga konversation med Leo? någon dude eliot pratar med :P somnade ganska snabbt och vaknade då 6, kissig som en apa.
när jag gick ut ur husvagnen för att gå på toa möttes jag av sjukt nice väder och solen sken en massa och allt var helt perfekt, massa mysigt fågelkvitter och stuff :) när jag väl lagt mig igen kunde jag inte sova, somna nog om vid åtta eller något sen vakna jag igen 12 pigg som en nötkärna. NOT :P

ikväll var det sista föreställningen av axel för iår och det gick riktigt bra faktiskt! kändes asbra och alla hade jätte mycket energi på scen! kommer sakna gemenskapen därifrån, men i morgon ska det Rivas scen så då ses man ju och sen fredag är det festen oxå :) men det ska på skönt att slippa teatern lite nu oxå, den tar ganska mycket tid och enegri.. :P
Fick blommer av tias idag :)! tio rosa roser :D! TACKAR :D och sen en röd ros av Amanda, det hjälper att gnälla lite xP haha.
oh juste det var även en väldigt stor slutpublik! kommer inte ihåg hur många där var helt, men det var mellan 170 - 190 PERS :O!!! helt sjukt !

nu ska jag sitta lite och pilla se någon film sen sova! hoppas på fint väder i morgon med så att man kan sitta och steka i solen (a) :D!
Pouuuss

understanding
eEm (Y)

 

pangpang..

mitt däck small när jag skulle pumpa det idag x''D!!
Jag trodde fan jag skulle dö, jävlar vad det small!!! och eliot såg helt förskäckt ut efteråt xD - kom från rätt röv. fick jag nyss höra av henne med hahaha.
just nu sitter vi i husvagnen och bara slappar vet inte vad vi ska göra sen men det får så vara :)

Tack igen hjärtat för att du är så förstående  (philip) <3 jag älskar dig!

nu ska eliot skriva lite sen blir det nog någon film eller något :)

pouuuuuuuus :)

understanding

eEm (Y)

som vanlig

som vanligt leker jag med min blogg och sånt, men nu okar jag inte mer xD haha. men den duger såhär ett tag :)

Pooooouss :D

understanding

eEm (Y)

axel, i gilijotinensskugga (Y)

Snaaaart är det slut :D! haha äntligen är det bara en föreställning kvart :) (!) tisdag kväll sen äre bara festen på fredagkväll sen slipper man teateraporna för sommaren :D fast ska jag vara ärlig kommer jag nog sakna vissa för det är gymt kul där men FAN vad det ska bli skönt att slippa LOTTA! så jävla dåligt stil av henne idag ! hon gav blommor till frida och fanny men inte till de andra "barnen" typ agnes och dem :o vad är det?!?!!
men iallafall så ska jag inte blada min, hoppas bara lars säger till henne!

MEn förestllningen idag gick en massa bra! B var och titta LOVELOVELOVE :) och magnus, och nathalie och massa massa fler! idag var det publikrekord på hela 157 pers :D!! som minns har där varit 23 xD hehe, men det är alltid kul med stor publik :D!!!
Hugo trampade mig på fotet med HÅÅÅÅRD klack mitt i en scen, jag hade inga skor och trodde fan att jag skulle dö! det började blöda lite smått framtill men det var ganska lugnt är bara lite blå där nu :P. men hugo fick noglite skuldkänslor tyvärr :(:P


Nu ska jag se om det finns någon bra film jag kan se och i morgon blir det eliot (ellie :P ) :D
Puuoss

Grattis än en gång till magnus som fått jobb :D! grattis!!!!!

Understanding
eEm
(Y)

midsummer

Midsommar afton? dag? aja vet inte men iaf midsommar..
"firades" men älslingen min och det var en massa trevligt och mys :)
I början var jag ett ass och det ber jag jätte mycet om ursäkt för älskling, förlåt! verkligen fast jag sagt det hundra miljoner gånger. men iallafall så var det bara vi så vi grillade och spelade "strand pingis" eller vad det heter och gjorde potatiskklyfter i ugnen :) Gott :D!  när vi ätti la vi oss av någon anledning ner på soffan och startade lite musik och sen sov vi i två timmar (xP) kommer inte ihåg om det var innan eller efter att vi varit i klågerup och hälmtat hjärtats extra nyckel som vi åt jordgubbar :P men goa var dem med laktosfri grädde med socker :D Gott! och vi åt dem inte ur talrik som man brukar göra utan ni vet så som de gör på tv och film och sånt, SÅÅÅ mysigt haha :D!
sen såg vi 1811 innan vi gick och sussade :)

hade en jätte mysigt kväll med Philip, hoppas ni med hade en BRA midsommar :)! gladmidsommar iaefterkått (a) hha

Understanding
 eEm <3

sleepade i körkan ju

haha sov i V.kärrstorps kyrka inatt :P eller ja sov och sov, jag halvsov för satan vad rädd man kände sig ändå xD och sen var det svårt att sova när en film stod i gång och ekade i den tysta kyrkan xD vid halv två gick vi ner på toan som är i församlingshemmet och när vi kom tillbaka var där så tyst för vi stängt filmen så tänkte vi sitta och prata lite men alla skrämde upp sig och såhär ni vet xP men man hörde hur elementen stod och knastra och small till i mellan år och då trodde jag att alla skulle skita ner sig xD hahaha! en när vi startade en andra afilm var de lugnt igen och jag deckade under den men vacknade när den var slut och kunde inte alls somna om! men tur var det att fredric med var vaken så vi prata en liten stund och sen försökte vi sova, förutom at när vi vänt oss om så hörde vi bara hur den stora dörren small SKIT HÖGT! kisskisskiss vad rädd jagv var sen x'''p
lite skratt fick vi ju sån tur bara en liten stund efter när tobbe ( som låg sidan om mig ) lär asroligt!! han typ stönade till i en suck liknande grej och jag bara dog x''''D och fredric Asgarvade men alla andra sov så vi gjorde det ner i kuddarna, så snälla är vi(!) haha xP
nej men det var trevligt faktiskt :D bara att jag kom dit vid 11 när alla andra var därv id 6-7 ? men jag hade teatern och sen glömde jag tiden helt xD men ja, en lyckad och trevlig kväll. är helt jälva dö nu :P

pusss

understanding(,)
eEm

röv..

Seriöst? Hurfan tänkter de när de sätter igång ett ävla vägarbete klockan 7 på morgonen ? :O!?!? på mitt sommarlov? :'(!!!!!!!!klockan är fan tjugo i åtta och jag sitter här och skriver? Jävla skit så sur jag är! dra er i röven jävla vägarbetare ! de hade borrar och skrapor och massa sånt äckligt RÖÖÖÖÖÖÖV.......


ass..

bloggen får se ut såhär ett tag. orkar inte förksöka fixa det mer xD
men den duger, visst? xP

Ska försöka sova nu :)!

Sleep tight <3

understanding (,)

eEm (Y)

ursäkta...

Jadå som ni ser försöker jag fixa lite på min blogg så URSÄKTA utseendet den har just nu (Y)! hehe, skriver om dagen senare :)

elller nej kan lika gärna skriva lite nu :P
vaknade första gången någongång runt 8 för min bror trodde jag skulle upp, men NEJ eemelie har Sommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmarlov :D
så jag somnade om och gick upp vid 1 och duscha, efter duschen gick jag och la mig igen och vid 20 i 3 åt lilla jag FRUKOST xP fan vad jag kommer må piss idag xD sovit aldeles för mycket xD hahah!

Ikväll är det teatern, hoppas på mycket folk :), sen hem och sussa sen upp i morgon och träffa eliot :)<3

understanding (,)

eEm (Y)

Okej, jag pallar inte alltid ha samma överskrift mer.. :P

Jag ska fan försöka uppdatera lite mer i sommar och se om jag lyckas. men min blogg är så sjukt tråkig! vill göra något kul med den men vet inte vad, för vad finns det är göra egentligen?
en ny header, men annars?

Ja iallafall så är det sommarlov SNART, det börjar om 2 timmar för att vara ganska så exakt :)! klockan 5 - 10 över tre något. vet inte 100 när jag får logga ut, men när jag väl gör det har jag ÄNTLIGEN sommarLov :D!
älska :D:D! haha. har sommar lov tills den 1 juli för då börjar jag jobba i tre dagar och sen är det lov igen tills den 20 juli för då äre jobb igen i 10 dagar och sen lov igen och sen börjar man tvåan?! och vart tog ettan vägen o.0?
och om ettan gick så snabbt hur snabbt kommer inte tvåan gå då? och sen åker amanda på utbytesår :o. gonna MISS en jälva massa kan jag säga :o! men fan vad kul du kommer ha :D!

iår börjar jag mitt sommarlov med att åka hem till antingen mig eller till ellen, ivilketfall så ska jag träffa henne och B :)! vet inte vad vi kommer göra, men det blir väl prata lite och bara ta det lugnt, sen vid halv 5 ska jag träffa hjärtat mitt och åka till stan och gå vid vattnet vet ni :D!
Mysmys :)<3!

för er som läser, tror inte att det är så många dock men ändå, och som bor inärheten av svedala liknande hoppas att ni sett eller ska se Axel musikalen i klågerups lada :D (!)


understanding (,)


eEm (Y)



RSS 2.0