songs in my pockets .

skoolan idag då, som sagt innan stressa jag och blablabla sen hade jag historia och prata religon (?) men ja.. hade dansktest som gick lite upp lite ner, Tack (a) haha du fattar tror jag :P
sen var det fotografisktbild,  men efter som att jag och Amanda ska fota våra bilder när vi är i gbg nästa månad så vi hade inget att göra mer än att se på en video.. vilket vi "glömde" göra och spela in en egen i stället xD
loool enjoy ;D


i dont care if i break down .


hahahaa vad jag skratta :P

tell me how im gonna breath .

Sitter och har historia a. Det är ganska intressant men jivlans tråkigt just nu. Pratar skillnad i två texter och vi där jag sitter blir inte tilltalade blablabla.

Stressade som fassiken i morse glömde min halsduk hemma så nu kan jag inte ”dölja” min kompress som täcker mitt inflammerade utslag -.-’ och när jag kom till skolan fick jag veta att jag började en timme senare och hade lugnt hunnit fixa mig klart, har gårdagens smink och har inte fixat till mig alls.. surt.

Igår var jag hos läkaren och det var lika givande som vanligt. De tog testen kände lite och skickade hem mig. Är du sjuk i en vecka till så kom tillbaka? Alltså om jag är sjuk en vecka till och har varit sjuk i 9 veckor så ska jag få medicin? Lol. Hatar Vårdcentralen här


diskret *host*


ice ice bby .







en härlig, men jobbig gångtur med A från Svarte till Ystad! 2 och en halv timme dit, 58 min hem :P gick på stranden dit och cykelbana hem. ganska "pinsamma" saker hände som jag inte kommer ta upp här, men kan säga att jag har aldrig varit så rädd i mitt liv och har aldrig gjort något så "galet" i mitt liv.. mer säger jag inte. :)

när det kom ett stopp på stranden där det var en fors (bild 3) trodde vi att vi skulle behöva gå runt om, så vi följde forsen uppåt, eller ja försökte, gick på värsta stupkanten och ett felsteg och plums ner i Iskallt vatten. fick klättra över stenar och igenom taggbuskar .. när vi kommit halvvägs kom vi inte längre så vi vände och fick tillbaka och då såg amanda att där fans en gång precis sidan om typ.. fyf*n vad vi blev sura :P haha!
men ja, hitta iallfall en massa mysiga plaster och har hittat en plats att spendera A's sista dag i sverie till sommarn :D!

when i look at you .

thinking of how it can, Will be!

måste skaffa mig en känslobok, vet inte om det funkar, men det ska iallafall hjälpa :) har inte kunnat sova orentliget på ett tag nu, vet inte varför men försöker iallafall göra så att det blir bättre och et har det blivit, men jag måste skiva av mig mina tankar för att komma ihåg de i morgon och släppa dem för kvällen. det var väl något sånt vi läste amanda? :)!

Iallafall, tänkte se om jag blev trött av att träna lite, det blev jag inte :( Men! det gjorde så att jag började tänka på att jag ju ska börja träna igen! och jag blev bara så, hmm vet inte :P, men jag började iallafall tänka på det och funderar på att kanske jogga någon morgon i veckan? iallafall pröva och se om jag mår bättre! kanske till och med sover bättre på kvällen sen? vem vet? ska iallafall pröva detta i morgon bitti om jag an soma så att jag kommer upp .. sen ska jag börja täna lite hemma och sånt med :) och lite med Philip och sen kanske skulle jag och Amanda ta upp power walken igen :)! själv tycker jag att detta låter super :D och nu kan jag släppa det och ändå komma ihåg det i morgon, Super ;)

Godnatt (Y)
Puss.

why can't you stop dream .

okej, back to the usual.. klagomål

Men helt ärligt, hur dum får man bli?! jag är så trött på att göra en masa hela jälvla tiden och inte få ett skit tillbaka! det är fan inte schysst att begära en massa av mig och sen inte ens kuna tacka för att jag gjorde det du bad mig att göra?! Du sa att om jag orkade (för att jag var sjuk) att ta upp prydnads sakerna så kunde jag göra det, men bara om jag orkade. och det gjorde jag för när kom hem hade jag tagit upp allt, dammat allt, tagit ner ALLT från julgranen och packat ihop den skitplastgran och damsugat! sa du ens Tack? nä för när du flyttade datorn från köket så sa du bara, hade du inte damsugat? Jo sa jag bara och då säger du, jaha det märks inte här iallafall. och går där i från?!!
När du sen pratar om hunden om att han behöve gå ut sa jag bara att du kunde ta honom för jag hade städat och vad säge du då? Du, ska jag säga allt ja gör för Er hela tiden? varje dag? då svara jag bara, du jobbar och gick där i från för jag orakar inte höra på dig när du säger allt du tror du gör? för det ända du gör är jobbar, lagar mat när Du känner för det och klagar, klagar och åter klagar. och när jag blir sur tror du att det är ett jävla skämt?
Var snll og att laga mat fast än att jag var sur redan och fick inte ens ett jävla tack?

nu ska jag duscha.
Puss

what would you do .

är hemma och är sjuk -.-' eller ja, kass? har inte feber men det känns som det.. det går upp och ner hela tiden.

Gårdagen! var i Malmö på bulltofta där vi orgenterade .. och åkte pulka (Y)! haha att orgentera är aldrig kul så det blir vad man gör det till så det var inte dö trist :P haha. fick göra lunch med, starta eld och mög och sen grilla korv.. mindre kul.. efter lunch var vi en liten stund på isen och sen gick jag amanda och nils i väg och åkte pulka :) ganska tråkiga backar så vi tog buskana istället och jävlar vad jag har ont i mitt be nu xD vet inte hur jag smällde det vet bara att jag gjorde det och att det gjorde satans ont :P i dag har jag värsta bulan och ett mega blåmörke :P och axeln värker en massa med, men ändå.. vi gjorde även mellan mål, eller ja jag och amanda titta på för vi gjorde lunchen, men edt blev wokade (?) äpplen med kanel och honung :)

ska vila lite till nu och hoppas på att jag mår bättre i morgon :)

Puss

i'm searching for u .

fick inte rätt på det jag försökte fixa, så den får se ut så här så länge. Skriver om dagen i morgon, måste sova !

puss

fixfixfix

håller på att ändra om :) ursäkta röran! tralala

flying whitout wings .

dålig uppdatering, Jadå! haha! men nu är skolan igång (:'() så det lär väl bli mer nu när ilskan kommer tillbaka :P

skolaskolaskola :(! så himla tråkigt det var idag! och att gå upp i morse var näst in till OMÖJLIGT! hatar vekligen att behöva börja ställa alarm igen :(
Var i skolan vid 9 och Självklart var det ingen samhäll och ingen nödvändig engelska, så sovmorgon kunde det blitt, men nej.. och i morgon är det vinterfrilufsliv?!? ska ut och orgentera i kyla snö och BLÅST! kommer dö :( men sover hos amanda idag så att vi slipper åka buss ditt, Tack malin:)

vet inget vettigt att skiva, men jag uppdaterade iallafall (Y) haha
Puss.

RSS 2.0