med sång genom livet .

Rubriken fick jag från en bok som var min farmors, en sång genom livet av Marian Anderson, det är en jätte gammal bok, men den har något speciellt ändå! Men ja, det var inte det jag skulle skriva om:P kände bara för att ha någon sån talande eller ja w/e nu :P

Tittade i min bok Horoskop 2010 (vad nördigt det blev med massa böcker nu :P haha) men iallfall, det stod på November att ”Månen bringar också ett gott omen, då den denna månad påbörjar sin färd genom din zon för tur, lycka, framgång och karma” och det låter bara toppen! Det stod att jag skulle få oväntade inkomster i början av månaden, och det stämmer för Hugo frågade i går eller förrgår om jag kunde hjälpa honom på jobb på måndag i 5 timmar :)! Hur bra som ju nu inför jul;) och sen måste jag tro på att det andra även stämmer då, för om jag har tur och lycka kan flygresan den 27 november bara gå bra eller hur? Inga dåligt datum hade iheller under hela min resa så ja, det är bara att se fram emot :D

Tänkte krypa ner nu och starta en bra film innan jag somnar, som sagt jobb i morgon och sen en veckas höstlov! Skönt!!! Dock måste plugga en massa så att jag kan åka till värmen utan att få dåligt samvete sen :D haha!
Sov gott :) <3

 

Ohh juste!! var hos min moder idag och hon var på tatto praty igår och gadda sig :) (vet inte hur jag ska förklara tattoparty men iaf det blir litta billigare :D) och iallfall så har hon kommit på sin nästa tatto som ska vara 3 trollsländor och 1 fjäril och dessa ska stå för mig och mina syskon :D så fint ! Den ska hon göra i mars när hon ska hålla en tjej/tant ;) kväll som tatto party och jag är bjuden så jag ska äntligen GADDA MIG :D:D!! inte förrens i mars fortfarande men ohh vad glad jag blir! längat :D
Nighty night sweeties:D


my first kiss .

här kommer lite musiktips i kylan! enjoy ;) <3

McFLy-The heart never lies (tack för tipset Martina :D)

3oh!3 - My first kiss

Shontelle - Impossible

Bruno Mars - Just the way you are

Hoffmaestro & chraa - so do you

lite gott och blandat :)

everytime i close my eyes .

usch! jag klagar på att det är kallt ute och får sen läsa på viktorias blogg att hon har -8 grader. jag gnäller när vi 1,5 +.. haha! men iallafall är det oxå kallt :P
Dagen idag, har inte jätte mycket planer, har haft historia nu på morgonen och är hemma om igen, börjar 12.40-13.40 med matte sen slutar jag. Ska försöka få pappsi till att åka med tii Entré och kolla om det finns bikini någon stans! det är ju bara 31 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria! :D pissrädd inför flygningen men fick lite hjälp av min underbara vän igår så det känns lite bättre :)! Ska sitta vid fönstert eller i mitten, ha varma strumper och sysselsätta mig hela tiden m.m :D oh värme vad jag längtar efter dig! sen efter det blir det nog lite serier :)
Nej nu ska jag plugga lite, Have a nice day (:


längtar!

cold .

sug update japp. nu blir det nog lite rörit med efter som att jag försöker göra något lite roligare.. är skitkass på sånt med header och bakgrund osv, men leka får man ;D haha!
iaf ursäkta :)

be happy .

I morgon kommer min bror hem! äntligen! han har varit i arboga sen den 28 augusti om jag inte minns helt fel och det är så himla skönt att han komme hem i morgon :)! och han har mina nya skor med sig!
:D

Detta inlägget kommer bli lite fyllt av bilder men så får det vara! bäställde studentmössa i går:D! och kläder och så, sjukt snygg och jag är så otroligt speedad inför studenten som sker om 241 dagar!

Nästan alla beställde med en krona där uppe men jag är stolt över att vara skåning så här blev det Gripen!
Min mössa blev lite rosa, men jag tyckte den blev mer personlig då och jag är asnöjd med den :D
Beställde även 2 tröjor och 1 par byxor för att man fick två för en :)

sjukt snygg :)!

Den svarte tröjan. och brevid Student 2011 kommer det stå Emelie Ohlsson :)
sen blev det även:

En tuta Ofc :D 
ett champangeglas med namn gravyr 
En special penna så att man slipper få bläck i håret :D


i find it kind of funny .

Fööörsta oktober!
Jag har min stora halsduk på mig idag och mina vantar.. fyfan(!) vad det är kallt i skåneland!

Igår hade jag matte b prov.. ojdå säger jag bara. Skrattade lite grann åt det efteråt, så jag har ingen stress över att jag misslyckades totalt! Men det var vissa ”bra” elever som misslyckades också, så det känns lite ok :P nej men detta kapitlet var väldigt stor och tempot är galet så jag kommer göra om provet till jul antagligen och bara kämpa vidare så jag inte kommer back.

Idag är det svenskprov.. om ca 25 minuter. Jag kan instuderingsfrågorna, men det är ju inte bara det som kommer tyvärr, får se hur det går, men det känns bra :)

nu ska jag tralla till Sarah och läsa igenom snabbt!

hejsvejs

 


RSS 2.0